Pentru noi, distanța nu reprezintă un impediment. Designul și arhitectura vorbesc limbajul bunului gust, oriunde în lume.

În Iași sau la București, în Romania sau în străinătate, direct sau online, proiectele se abordează la fel, se parcurg aceiași pași, ajungând împreună la rezultatul dorit.

Cum decurge un proiect alături de noi?

Realizând arhitectura unui imobil, amenajarea unei grădini sau designul interior al unui spațiu, de la cunoașterea beneficiarilor și până la finalizarea proiectului vom parcurge împreună toți pașii necesari.
Descoperim preferințele și cerințele existente. Le transpunem într-un concept estetic și funcțional personalizat. Pe structura lui, clădim întregul proiect de arhitectură și design. Stabilim etape de implementare, cu respectarea termenelor de lucru. Alegem materiale, finisaje sau piese de mobilier, încadrându-ne în bugetul alocat.

Cum lucrăm noi? Care este viziunea noastră?

De la interior spre exterior! Orice proiect se vede, mai întâi, cu sufletul și, apoi, cu ochii.
Ne dorim să ajungem la cele mai fine dorințe și nevoi ale clienților noștri, pentru a le aduce la viață armonios și echilibrat.

Arhitectură

Proiectare construcții rezidențiale sau cu destinație comercială
Reproiectare construcții existente
Randări
Autorizare documentații tehnice

Amenajări Exterioare

Proiectare 2D/3D
Alegere finisaje, plante, corpuri de iluminat, mobilier și decorațiuni
Design foișoare, terase și piscine
Design garduri, porți și balustrade
Randări

Design Interior

Consiliere de design
Proiectare 2D/3D
Alegere finisaje, textile, corpuri de iluminat, mobilier și decorațiuni
Randări

Design de obiect

Proiectare 2D/3D
Randări și animații

Management de proiect

Plan de implementare proiect
Plan de încadrare în buget

De la idee “acasă”, pas cu pas, împreună cu Acolada

Visuri, idei, dorințe – ingredientele de bază ale oricărui proiect de amenajare interioară. Un cuplu tânăr, la începutul poveștii lor de viață, îndrăzneț și plin de curaj, vrea să dea formă locului pe care, împreună, îl vor transforma în “acasă”. Își fac planuri, caută apartamentul mult-visat, devin proprietari și…

Până unde ține curajul și de unde începe înțelepciunea?

Citește în continuare

 

2% sau cât te costă să dai valoare investiției tale?

Explozia dezvoltării imobiliare din ultimii cinci ani a determinat și o creștere a volumului tranzacțiilor efectuate, în special pe piața apartamentelor. Achiziționate pentru locuit sau închiriat, la mare căutare sunt locuințele cu două camere, baie și bucătărie, în suprafață aproximativă de 50 m.p. Prețul de cumpărare a suferit și el majorări semnificative, ajungând în prezent în jurul sumei de 1.500 Euro/m.p. în zonele mai bune ale orașului.

Citește în continuare


Call Now Button