De ce Acolada?

Pentru că e mai mult decât design interior sau arhitectură. Acolada este un instrument estetic și funcțional, creat pentru cei care-și doresc spații frumoase și practice, cu cât mai puțin timp și energie investite în realizarea lor.
Născută din dorința de a răspunde nevoilor reale ale omului contemporan, Acolada este o asociere de servicii conexe și abilități ale celor care dau viață proiectelor dorite de beneficiari.

Ce facem noi? Care este misiunea noastră?

Design și arhitectură, de interior sau de exterior, pentru spații rezidențiale și comerciale, apartamente mici sau proprietăți generoase.
Fiecare proiect consolidează misiunea echipei – găsirea echilibrului și armoniei între estetică și funcțiune, calitate și preț, între dorință și nevoie reală.

Andreea Moisa
Arhitect coordonator și Designer Interior
“Creativity is allowing yourself to make mistakes. Design is knowing which ones to keep. ”
Scott Adams
Adrian Dascălu
Arhitect
“Dacă poți să visezi, atunci poți să o faci. Vei primi tot ce vrei în viață dacă ajuți pe alții să obțină ce vor.”
Zig Ziglar
Ciprian Golimbiovschi
Arhitect
“Architecture is not an inspirational business, it's a rational procedure to do sensible and hopefully beautiful things; that's all.”
Harry Seidler
Ioana Lupu
Manager de proiect
“Managementul este arta luării deciziilor pornind de la informaţii insuficiente.”
Roy Rowan
Marius Lupu
Vânzări și Marketing Online
“Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time”
Henry Ford
Teodora Alexandra Moraru
Arhitect
“The only way to do great work is to love what you do”
Steve Jobs
Oana Fotea
Designer Interior
“The home should be the treasure chest of living.”
LE CORBUSIER
Bianca Orbocea
Arhitect
“Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness” ”
Frank Gehry

Acasă la ACOLADA

Așa cum fiecare om are locul lui unde se simte acasă, la fel și fiecare poveste care se naște în echipă trebuie să-și găsească o casă potrivită dezvoltării ei. Cum nu există doi oameni identici, nici două case nu sunt la fel, fiecare având acel “ceva” al ei, care rezonează sau nu cu sufletul oamenilor care îi vor da viață. Ca și la oameni, este același “love at first sight”, atracție firească din prima clipă, sentimentul că nu ai putea fi în altă parte decât acolo… Citește tot articolul

Cum am ajuns să fiu designer?

De curând, mi-a fost pusă această întrebare:“Cum ai ajuns designer interior, după ce ai cochetat cu medicina, ai absolvit Facultatea de drept și, apoi, timp de 10 ani ai fost într-o firmă cu profil financiar?”
Formulată așa, întrebarea m-a pus și pe mine pe gânduri pentru câteva clipe, realitatea fiind cu totul alta: pasiunea pentru desen, culori și armonizarea lucrurilor într-un spațiu, chiar dacă era vorba de casa păpușilor, s-au manifestat încă din copilărie…
Citește tot articolul


Call Now Button