Deși sunt produse lansate de ceva timp și pe piața din România, nu foarte multă lume știe despre avantajele și modurile în care se pot aplica aceste tipuri de finisaj, efectul care se obține și utilitatea lor practică.

Pe ce suport se pot aplica?

Aceste varuri speciale poate fi aplicat pe orice tip de suprafață, având o aderență foarte bună nu doar pe perete, ci și pe suprefețele lucioase, cum ar fi electrocasnicele sau sticla, inclusiv pe mobilierul din PAL sau orice alte obiecte vrem să decorăm prin casă. Amorsa furnizată odată cu vopseaua lavabilă închide porii stratului suport pentru a oferi impermeabilitate și aderență.

perete designwhiteboard

De unde pot cumpăra aceste tipuri de var?

Promovate majoritar în nuanțe de negru, cenușiu sau gri, pentru a imita cât mai mult aspectul de “tablă de scris”, este important să știm, însă, că putem obține același efect pe orice culoare. Pentru “whiteboard”, acea tablă pe care se poate scrie cu markere speciale și chiar se pot atașa magneți pentru a susține foi de prezentare etc., singura culoare disponibilă este albul, așa cum o spune și numele produsului.

Producători precum San Marco, Benjamin Moore sau Escreo oferă o gamă foarte variată de culori, pentru tabla de scris cu cretă, sau varianta simplă și cea magnetică, în cazul produsului Escreo. În orașele în care există mgazine proprii, trebuie doar să ne alegem culoarea și ei prepară produsul pe loc. Dacă se face comandă prin intermediul unuia dintre furnizorii din alte orașe, nu va fi nevoie să așteptăm mai mult de 2-3 zile pentru ca vopseaua să ajungă la noi.

În Iași, echipa noastră oferă servicii de design interior și, implicit, consiliere în alegerea culorilor potrivite, făcând sugestii despre zonele care se pretează pentru acest tip de var și integrarea lui în ansamblul amenajării.

Te-ai plictisit de culoarea peretelui, a frigiderului, a ușilor și a mobilierului sau chiar a gresiei? VOPSEȘTE-LE! E chiar atât de simplu!

design interior

Unde este cel mai util să le folosesc?

Haideți să le oferim copiilor noștri posibilitatea de a se exprima liber, fără să mai fim îngroziți că desenează pe pereți! Cele recomandate încăperi pentru utilizarea vopselei cu efect de “tablă de scris” sau “whiteboard” sunt camerele copiilor sau locurile lor de joacă. Având libertatea de a alege orice culoare, putem decora unul sau toți pereții cu acest tip de var, în ce nuanțe și intensitate dorim noi. Optând pentru această soluție practică și estetică, totodată, putem să ne încurajăm copiii să-și exprime talentul artistic, desenând orice își doresc sau putem să apelăm la un artist care să deseneze ceva specific pentru vârsta lor.
De asemenea, în spațiile de birouri, săli de ședințe sau training, vopseaua cu efect “whiteboard” poate transformă toți pereții în zone interactive de lucru, încurajând totadată comunicarea și libera exprimare în cadrul echipelor.

tabla de scris pe perete

Casa mea, un spatiu mereu diferit

Cu siguranță, dacă ne plimbăm prin casele noastre, vom găsi un perete, un corp de mobilier, o ușă sau un colț care ne-ar plăcea să arate diferit. Sau, poate, ne-am fi dorit ca frigiderul să fie într-o altă culoare… Fructificându-ne creativitatea, putem schimba aspectul casei noastre simplu și ieftin. Odată ce îndrăznim să facem o primă astfel de schimbare, prindem curaj și, astfel, posibilitățile devin infinite. Cum ar fi să ne imaginăm locul în care am putea să scriem sau să desenăm ceva special pentru familia noastră, ceva în ton cu sărbătorile, listele de cumpărături sau orice altceva care ne inspiră și oferă casei un plus de confort și individualitate.

tablou

 

Ce ar trebui să mai știm?

  • Aplicarea se face la fel ca și în cazul varului obișnuit – un strat de amorsă și, apoi, două straturi de vopsea;
  • Puterea de acoperire diferă funcție de produs și producător, aplicarea efectuându-se în două straturi, conform indicațiilor tehnice;
  • Prețul pe litru diferă în funcție de culoarea aleasă și deefectul obținut – tablă de scris cu creta sau cu markere;
  • Suprafața pe care se aplică trebuie să fie curățată, degresată și uscată înainte de aplicare;
  • Pentru efectul optim, suprafața se recomandă să fie cât mai plană;
  • Trebuie respectați timpii de uscare;
  • Se poate aplica cu o pensulă, rolă sau prin pulverizare de către noi sau de un specialist;
  • Creta se va șterge cu un burete sau cu o lavetă umedă, markerul cu un burețel special, mai dens, sau cu șervet de hârtie;
    Înainte de a desena, trebuie să așteptăm 7 zile de la ultima aplicare.

 


Te așteptăm cu drag la sediul nostru pentru a amenaja împreună spații vesele, funcționale, pentru a reîmprospăta imaginea casei tale și a oferi copiilor libertate de exprimare, prin bucuria jocului chiar la ei acasă.


Call Now Button