Fiecare dintre noi visează despre casa familiei sale, despre acel loc unde, la final de zi, se adună cu toții, cu mic, cu mare, să-și încarce bateriile alături de cei dragi. Însă, nu fiecare dintre noi reușește să-și transpună aceste vise într-o realitate cât mai fidelă.
Ne bucurăm să fi putut fi alături de această tânără familie și să ne aducem aportul la crearea acelui “acasă”, așa cum și l-au dorit ei.

1. Ce v-a făcut să apelați la serviciile unui designer de interior? A fost prima experiență de acest gen?

Da, a fost prima experiență în a lucra împreună cu un designer de interior. Nevoia a venit în mod natural, din lumina dorinței de a ne bucura de un interior cald, primitor, în care să ne simțim cu adevărat “acasă”. Amândoi avem abilități variate, pe care le folosim zilnic, dar, din păcate, niciuna dintre ele nu ne-ar fi ajutat să obținem ce am reușit împreună cu Acolada.

2. Care au fost beneficiile colaborării cu o firmă de design interior?

Am câștigat mult timp, prin faptul că a fost cineva care să se ocupe de Research. Am câștigat atât timp, cât și bani, prin faptul că am evitat Trial & Error.

Am învățat despre cum putem combina culori și forme, pentru a trezi emoțiile pe care ne doream sa le explorăm. Am învățat despre cum putem schimba singuri, în viitor, aspectul casei, folosind reguli simple, prezentate de firma de design interior.

3. Ați putea estima câți bani ați economisit folosind recomandările unui profesionist? Ce greșeli ați fi făcut dacă v-ați fi aventurat singuri în această experiență?

Oricât de inconfortabil ar fi faptul de a recunoaște acest lucru, presupun că ne-am apropiat de 5000 EUR economisiți, prin comparația ideii inițiale cu actul propriu-zis de execuție a proiectului.

Îmi imaginez că e posibil să fi pierdut mult timp pentru a decide ce vrem să facem, astfel încât, la final, casa noastră să arate așa cum ne doream. Probabil am fi folosit mult mai multă energie analizând ce materiale vom folosi și de unde le vom cumpăra. Este posibil să fi greșit chiar și în alegerea combinației actuale de forme și culori. E greu de estimat aceste lucruri acum, când deja au fost evitate, însă, cu certitudine, ar fi fost unele erori, mai mult sau mai puțin grave, cu anumite costuri de rectificare a lor.

4. Cum ați putea descrie experiența amenajării apartamentului vostru, sub îndrumările și ghidajul designerului?

Datorită comunicării continue cu designerul și atenției lui active la detaliile care pentru noi erau imperative, astăzi ne bucurăm zilnic de căldura casei noastre, dată de designul ales. Au fost momente de gândire, au fost momente de răzgândire, la fel cum am trecut și prin momente de emoție în fața necunoscutului, doar pentru ca astăzi să ne fie bine.

5. Ce recomandări ați face unor tineri care și-au achiziționat un apartament și vor să-l renoveze?

Explorați acțiunile pe care le aveți la îndemână pentru a vă vedea visul realitate.

Bianca și Dan B., unii dintre primii clienți Acolada, pentru amenajarea apartamentului lor de 3 camere

familie fericită


Call Now Button