Cu toții aveți cel puțin un prieten sau o cunoștință care și-a renovat apartamentul sau și-a construit recent o casă. De câte ori te întâlnești cu el la o petrecere sau prin oraș, la film, cafea, nu-i așa că nici nu vă salutați bine că și începe să se plângă de nebunia din viața lui?

“— Nu mai pot! Sunt terminat! Șantierul ăsta-mi scoate păr alb!
— Salut. Mulțumesc de întrebare. Și eu fac bine, și zâmbești amuzat de faptul că nici nu te bagă în seamă.
— Aaa, da. Că bine zici! Deci, faci bine… Hmm… Și eu aș face bine-n locul tău. Fără șantier, fără meseriași proști și neserioși, care să-ți toace nervii. Ăștia nu-s în stare să te asculte până la capăt. Știu ei tot, dom’le, da’ tot prost fac. Fericitule! Nici nu știi ce te așteaptă când o să-ți faci casă.”

Aici intervine momentul când zâmbești din nou și-ți spui în sinea ta.

“Te înșeli. Dacă fac la fel ca tine, chiar știu ce mă așteaptă. Pentru că ai tu grijă să mă pui în temă. Și-ți mulțumesc pentru asta. Doar că, ceea ce tu nu știi încă, este că eu n-am de gând să trec prin asta singur. Voi lucra cu profesioniști care să știe să vorbească aceeași limbă cu meșterii și cărora nu li se albește părul când fac asta.

mana_bandajata

 

Cam așa arată deznodământul fericit al unei astfel de discuții, în urma căreia tragi o concluzie benefică ție, pentru viitor: să lucrezi cu o echipă de designeri și arhitecți de interior, care să fie și planificatorii implementării proiectului tău, pentru finalizarea cu bine a amenajării în curs. Prietenul tău cel disperat nu a avut șansa să aibă și el, la rândul lui, un prieten care să treacă prin „coșmarul” unei amenajări interioare sau al unui șantier pentru a putea deveni conștient de importanța unui specialist, din foarte multe puncte de vedere. Financiar, strategic, tehnic, estetic și, foarte important, în ceea ce privește eliberarea de stres.

Designerii și arhitecții sunt acele persoane care își îndeplinesc activitățile cu plăcere, aceleași care, pentru tine, ar fi adevărate „corvoade” și „chinuri”. Pentru ei, designul interior este o pasiune devenită profesie, cu ani de experiență în spate și multe greșeli la activ, din care au învățat cum să devină mai eficienți, mai organizați și cum să-și îmbunătățească mereu abilitățile.


Call Now Button