Lumea văzută prin ochii unui copil este plină de culoare, voie bună, joc și creativitate, o lume a prieteniei și a bunei înțelegeri.

“JOY”, un cuvânt atât de sugestiv pentru lumea celor mici, atunci când devine numele unui afterschool are nevoie să imprime locului însăși semnificația lui – BUCURIE.

 

Cum arată bucuria? Ce culoare are? Sub ce formă ne-o imaginăm?

Să găsim împreună răspunsul la întrebările de mai sus a fost challenge-ul din prezentul proiect, atât pentru noi, ca designeri, cât și pentru beneficiari. Acest afterschool este mult mai mult decât un business, putându-l considera o prelungire a familiei lor. Au ales acest drum din dorința de a crea atât pentru copiii lor, cât și pentru ceilalți, un mediu specific vârstei, propice învățării și stimulării creativității și a talentelor native. Beforschool, afterschool, organizare de petreceri și activități recreative, JOY este locul în care cei mici se regăsesc și se simt, cu adevărat, în lumea copilăriei, și când își fac temele alături de cadre didactice cu experiență, și când își serbează ziua de naștere alături de prieteni.

Culori pline de viață îmbracă fiecare încăpere cu căldură și duioșie. Curcubee de flori din hârtie creponată îi invită pe micuți la joc și voie bună. Spații largi, aerisite și scăldate în lumină naturală, găzduiesc activitățile zilnice. Și, nu în ultimul rând, o echipă de oameni inimoși și dedicați le este alături în această frumoasă călătorie de viață.

Acesta este JOY, afterschoolul în care bucuria este la ea acasă!

afterschool joy

 


Call Now Button