Așa cum v-am obișnuit, de acum, dacă e toamnă, atunci înseamnă că e party pe dealul Tătărașului, la casa albă cu tei, cum ne place să ne descriem sediul. “Triplă aniversare cu lansare” este evenimentul din anul acesta, care, pe lângă sărbătorirea a trei ani de activitate și a unui an de la lansarea brandului Acolada, a reunit și aniversarea colegilor de la Kibrit și lansarea unor noi branduri pentru 2020.

invitatie eveniment

Noiembrie 2018 – octombrie 2019, putem spune că petrecerea cu aromă de toamnă ruginie a devenit un eveniment cu tradiție, deja, în casa designului, care adună laolaltă clienți, colaboratori, prieteni, parteneri și, de ce nu, un moment pentru noi toți, membrii echipelor de oameni frumoși care cresc și se dezvoltă în acest sediu de poveste.

amenajare sediu

Când a trecut acest an, dintre cele două întâlniri în cadru festiv? Zi după zi, proiect cu proiect, printre momente extraordinare, dar și grele, cu reușite și bucurii, cam așa am parcurs primul an sub numele Acolada. Cu multe provocări, ca de obicei, dar și cu tot atâtea ocazii de a învăța și de a progresa continuu. Cu membri noi în echipă a început anul acesta și a continuat cu primul bebeluș designer, de asemenea cu beneficiari noi, însă și cu revenirea celor deja existenți, lucru care ne-a bucurat foarte mult, o mulțime de recomandări, dar și clienți care ne-au ales pur și simplu, pentru ceea ce au simțit din proiectele și articolele noastre.
Deci, a fost un an plin și chiar putem spune că a fost cel mai bun an al nostru, din cei trei de până acum. Să dea Dumnezeu ca 2020 să fie și mai bun! Să reușim să optimizam comunicarea dintre noi, clienți și colaboratori, pentru o experiență de amenajare clară și cursivă de la început, până la final, și să dezvoltăm segmentul de proiectare de arhitectură, după experiența acumulată până acum, putând veni cu viziune și perspective noi și în această direcție.

Cu ajutorul vostru, al tuturor celor care ne urmăriți în mediul online, pe canalele de socializare, sau ne sunteți clienți și colaboratori, cu implicarea echipei de arhitecți Acolada și a colegilor de la Kibrit vom vedea împreună cum va continua povestea noastră pe parcursul lui 2020, până la următoarea petrecere aniversară, tot aici, în casa designului. Și, pentru că voi toți sunteți atât de importanți pentru noi, promitem să vă pregătim, la fiecare ediție, surprize măcar la fel de frumoase ca acum. Așa că, haideți să vă povestim cum a fost evenimentul din toamna aceasta, cu ce provocări ne-am confruntat și cu ce bunătăți ne-am delectat.

amenajare exterior

Am început entuziasmați pregătirile cu câteva săptămâni înainte și, în toată această perioadă, ne-am rugat zilnic, cu toții, să nu plouă. Prognoza meteo a fost cel mai mare factor de stres de la această ediție :)) După experiența din anul precedent, când majoritatea musafirilor ieșeau afară, pe terasă, acum am decis să amenajăm grădina de care dispunem și să organizăm o petrecere în decor tomnatic, profitând de tot ceea ce natura ne oferă din belșug. Fiecare membru al echipei și-a adus contribuția pentru ca totul să iasă conform planului, am vopsit și aranjat decoruri, am cules frunze, flori și conuri de brad, am creat ornamente și decorațiuni pentru eveniment, am făcut tot ce a fost necesar pentru a pregăti invitaților noștri un cadru feeric, de poveste de toamnă cu design Acolada.

amenajare exterior pentru petrecere tematica model platouri cu mancareDeși emoțiile au fost foarte mari, am reușit să realizăm tot ce ne-am propus și să împărtășim cu cei prezenți câteva gânduri din experiența anului care a trecut, dar și să le mulțumim celor care ne-au susținut în acești ani, au avut încredere în abilitățile echipei Acolada și au fost martori ai evoluției noastre.

echipa acoladaNe-am dorit ca acest eveniment să aibă și rol informativ, într-un mod cât mai interactiv, astfel încât furnizorii, colaboratorii și clienții să poată schimba date de contact, să afle ultimele noutăți din domenii conexe designului, să ceară detalii și chiar să beneficieze de scurte prezentări demonstrative de aplicare și montaj a diferite produse de finisaj, realizate de firme de profil.

demonstratie de produsedemonstratie de produse

Delectarea serii a fost degustarea de produse de sezon tradiționale (tocane, dulcețuri variate, compoturi și sucuri naturale, alături de brânzeturi și legume de la țară), realizată într-un ambient autentic, cu ajutorul a două ferme locale, și prezentarea de către somelier a câtorva tipuri de vinuri cu istorie din zona Moldovei, invitându-ne să le simțim gustul rafinat.

produse traditionaledegustare produse traditionalestand cu produse localedegustare de vinuri Deși organizarea evenimentului a fost obositoare și solicitantă, noi am făcut-o cu drag și bucurie, mulțumirea și răsplata noastră fiind zâmbetele de pe fețele participanților, oameni la fel de emoționați, dar care emanau multă căldură și stare de bine, pe care ni le-au transmis tuturor. Ingredientele unei petreceri aniversare reușite sunt, în primul rând, oamenii care pun suflet în tot ceea ce fac, organizatori, colaboratori și invitați, deopotrivă, locația și pregătirea acesteia pentru a crea ambientul potrivit, deliciile culinare care încântă simțurile și, nu în ultimul rând, vremea care cu noi, cu siguranță, a ținut. 🙂

inivtati eveniment aniversareveniment aniversar acoladapetrecere acoladaeveniment aniversar acolada

Ediția de anul acesta a evenimentului nostru aniversar s-a încheiat. Deja privim cu nostalgie imaginile surprinse nu demult și parcă începem să visăm la cum va arăta întâlnirea din toamna viitoare. Până atunci, însă, echipa Acolada se întoarce la treburile ei cotidiene, proiecte, design și arhitectură, povești de viață care se scriu zi de zi, împreună cu clienții noștri. Ne găsiți în același loc, la casa albă cu tei, de pe strada Călărași, cu aceleași fețe zâmbitoare ca de obicei, dornici să vă cunoaștem și să vă fim parteneri de drum în realizarea acelui “acasă” al fiecăruia dintre voi. Pe curând!

membrii echipa acoladamembrii echipa acolada


Call Now Button