Amenajare pe cont propriu versus amenajare facută printr-o firmă de arhitectură și design interior

Pentru fiecare dintre noi, clipa în care ne aflăm în fața unei viitoare amenajări interioare a locuinței este una cu o mare încărcătură emoțională.

Pe unii ne încearcă frică, legat de toată nebunia care va urma, groază, dacă ne gândim la sesiunile lungi de căutare a finisajelor prin toate magazinele de profil din oraș, disperare, când vine vorba de ales echipa de meseriași serioși care se va ocupa de amenajarea casei noastre, sau anxietate, la gândul discuțiilor în contradictoriu cu partenerul nostru care își dorește orice altceva decât visăm noi.

Pe alții ne învăluie o stare generală de indiferență, ca o armură de protecție împotriva viitoarelor dezamăgiri. Nu ne creăm așteptări de niciun fel, nici legat de termenul finalizării proiectului implementat, nici de calitatea lucrărilor efectuate sau de prețul în care s-a încadrat amenajarea.. Suntem mental pregătiți pentru ce e mai rău sau, mai corect, pentru tot răul pe care mintea noastră și-l poate imagina la acest moment.

“Dar câți dintre noi, oare, știm că lucrurile pot sta și altfel?”

Câți avem idee măcar că întreaga amenajare poate fi făcută fără stres, după un proiect de design interior și un plan de implementare prestabilit, realizate împreună cu o echipă de specialiști din domenii conexe, pentru care ceea ce pe noi ne sperie reprezintă activitatea lor zilnică.

Dacă vrei să te ocupi singur de renovarea propriului apartament, atunci ar fi indicat și în folosul tău să știi că în lunile următoare vei fi arhitect de interior, proiectant și decorator totodată, manager de proiect și diriginte de șantier, te vei ocupa de aprovizionarea cu materiale de construcții și finisaje, vei căuta echipe de finisori, instalatori și electricieni, pe care ulterior va trebui să le coordonezi în funcție de etapele proiectului, implicit va trebui să fii și un bun manager financiar, dar și un bun consilier care să reușească să îmbine preferințele și nevoile tuturor membrilor familiei tale. Și toate acestea pe lângă serviciul pe care îl ai, responsabilitățile zilnice față de familie, hobbyuri și alte activități…

“Cam multe de făcut pentru un singur om, nu crezi?”

Și, în clipa asta, te întreb cum te simți tu, singur, cu toate aceste sarcini noi? Tu versus o întreagă echipă formată din arhitect, designer, manager de proiect și consilier, alături de toți colaboratorii lor din domenii conexe amenajărilor interioare… Posibil să spui că mai bine decât tine nimeni nu-ți poate servi interesele sau că nu va ști să-ți economisească banii, pentru că doar tu știi cât ai muncit pentru ei. Poate fi adevărat! Dar, chiar și așa, după ce ai investit atâta timp și energie să produci banii, nu a venit oare momentul să delegi toate aceste responsabilități ca să-ți păstrezi energia pentru cei dragi ție și să te bucuri alături de ei, în loc să ajungi seara, obosit, nervos și fără chef de nimic?

Consiliere design interior si finisaje decorative

“Acum a venit timpul să pui banii să lucreze pentru tine, să-ți protejezi interesele și să câștigi timp pentru lucrurile care contează cu adevărat în viața ta!”

Cum? Casa în care vei locui împreună cu familia ta contează foarte mult pentru tine? Cu siguranță, așa este. Dar contează și mai mult ca tu și familia ta să fiți fericiți în această casă, să vă bucurați cu adevărat de următoarea etapă din viața voastră și să vă dăruiți cel mai de preț cadou, timp de calitate petrecut împreună.

Și, tocmai pentru că amenajarea căminului vostru este cu adevărat importantă pentru voi, merită să alegeți să lucrați cu o firmă de design și arhitectură care are și cunoștințele și resursele necesare să vă servească cu adevărat interesele și să vă ajute să transformați o simplă locuință în acel “acasă” la care visați, dar fără stres, ci, din contră, cu bucurie.

Ce servicii vă poate oferi o firmă de arhitectură și design interior? Cum abordează o echipă cu specialități multiple un proiect de amenajare interioară?

Puteți afla răspunsul la toate aceste întrebări, contactându-ne!

 

 

 


Call Now Button