Locuitul modern, între activitățile cotidiene din zona de zi și serile tihnite din zona privată

În ultimii ani, în amenajările interioare se pune din ce în ce mai mult accent pe crearea unui spațiu de zi, destinat socializării, destul de bine delimitat de dormitoarele cu dressinguri și băi proprii, ce reprezintă zona de odihnă din fiecare locuință. Această separare de funcțiuni între zi și noapte nu are loc doar la nivel practic, prin compartimentarea interioară, ci și din punct de vedere vizual, prin linia de design unitară care leagă toate aceste spații cu destinație comună.

design interior pentru camera de zi

televizor în camera de zi

Living cu loc de luat masa, hol, bucătărie și baie de serviciu – patru încăperi destinate întregii familii, loc de relaxare și distracție cu prietenii, cu alte cuvinte, zona cea mai vie din orice locuință

Încă de la intrare, holul te conduce deja în atmosfera primitoare a întregii zone destinate socializării tuturor celor care trec pragul acestui apartament minimalist, dar elegant. Camera de zi, aflată în apropierea bucătăriei, încorporează ca și funcțiune un loc de luat masa, amplasat strategic între zona de relaxare la televizor și cea de preparare a alimentelor. Astfel, întreaga familie are parte de momente plăcute petrecute împreună, pe tot parcursul zilei, indiferent de activitățile desfășurate.

amenajare interioara cu loc de luat masa in living

loc de luat masa in apartament

design interior pentru apartament

Mai multe spații și funcțiuni, dar o singură zonă de interes prin armonia cromatică și de stil care spune aceeași poveste

Spre deosebire de zona de noapte, unde fiecare dormitor este amenajat în conformitate cu dorințele și nevoile celui care îl locuiește, în partea destinată folosinței comune a tuturor membrilor familiei designul interior ales va fi unul unitar, care să respecte cerințele de utilizare cotidiană a spațiului. Linia cromatică, finisajele utilizate și toate elementele de decorare interioară se vor regăsi în fiecare dintre încăperile ce sunt înglobate în această funcțiune comună, de zonă de zi a locuinței. Astfel, impresia generală va fi de spațialitate și de mai multă libertate de mișcare într-o singură zonă amplă și armonioasă.

 

bucatarie neagra in apartament

bucatarie in alb si negru


Call Now Button