Un vis diafan, creionat într-o realitate elegantă și rafinată în mijlocul pădurii, la doar câteva minute de centrul orașului

 

Eleganță și delicatețe, simplitate și rafinament, acestea ar fi tușele în care s-a creionat visul francez al beneficiarilor acestei proprietăți generoase, la a cărui transformare în realitate a participat și echipa noastră. Situată într-una dintre cele mai înverzite zone rezidențiale ale Iașului, casa beneficiază de privilegiul de a fi fost construită în mijlocul unei mici păduri de foioase, a cărei frumusețe romantică a determinat alegerea întregului concept de design interior și exterior.

vis francez living semineu clasic

Interiorul locuinței s-a organizat pe zone de interes, în funcție de ritmul cotidian și activitățile pe care le desfășoară beneficiarii acasă, astfel încât fiecare dintre cele patru nivele să satisfacă nevoi diferite.

Parterul a fost rezervat atât primirii musafirilor, cât și serilor în familie, în jurul șemineului, punct de atracție central, care face separarea între camera de zi și locul de luat masa din apropierea bucătăriei, cu acces la terasa generoasă dinspre grădină.

masa_stil_clasic

scara

Acasă, o oază de liniște și relaxare pentru suflet, în mijlocul celor dragi, un loc de petrecere a timpului liber cu prietenii și mult spațiu pentru activități fizice deconectante

biblioteca clasica

vis francez bucatarie lemn masiv

Zona de odihnă a fost amplasată la etaj, fiind formată din patru dormitoare generoase, cu dressing, baie și terase proprii, amenajate fiecare în mod personalizat, tratându-se teme diferite în funcție de personalitatea deținătorilor.

dormitor alb

semineu romantic

design vis francez

prospetime verde

Un concept de design unitar, inspirat din romantismul fin și elegant al Franței din perioada clasică, îmbinând detalii retro și vintage, în tonuri catifelate, dulci și pastelate.

Designul fiecărui dormitor a fost astfel ales încât, împreună, să ofere o adevărată călătorie virtuală prin dfierite regiuni franceze, de la clasica eleganță din parteacentral-nordică, până la explozia de culoare provencală și valurile înspumate ale mării, care scaldă coasta de azur a Franței.

dormitor marin

decoratiuni marin

Clienții noștri și-au dorit foarte mult un ambient elegant, fără a fi sofisticat și încărcat de detalii inutile, cât mai simplu și rafinat, transformând o casă impozantă prin dimensiunile ei într-un cămin primitor și confortabil. Această cerință, deloc ușoară, a fost transpusă în realitate cu ajutorul cromaticii neutre în tonuri de bej – gri și a texturilor naturale, în contextul unui design elegant și grațios pentru întreaga locuință.
De la interior spre exterior, de la vis la realitate, acest proiect s-a realizat urmărind aceeași tematică, atât pentru designul locuinței, cât și pentru amenajarea grădinilor. Fiecare detaliu a fost ales cu grijă și potrivit la locul lui, pentru a nu încărca vizual, simplitatea cât mai firească a ansamblului fiind punctul de referință general.

Mansarda și demisolul sunt zonele destinate activităților recreative sau sportive, atât vara, cât și în sezonul rece. Dacă ultimul nivel a fost gândit ca un loc retras pentru hobby-urile copiilor, demisolul, invizibil la intrarea în casă, este o adevarată surpriză plăcută, făcând trecerea de la zona spa a locuinței, cu piscină, jacuzzi, saună și dușuri, sală de fitness și loc de jucat tenis de masă, către terasa semi-acoperită, cu deschidere spre peluză și foișorul de vară.

amenajare_gradina


Call Now Button