Originalitate ieșită din tiparele obișnuinței, accentuată de linii
și forme neregulate

Cerința de bază a acestui proiect de design interior a fost una cu care am vrea să ne întâlnim mai des: dorința beneficiarilor de a transforma un apartament cu o structură comună într-un spațiu inedit și versatil, original dincolo de tiparele obișnuinței, care să-i facă să se simtă acasă, așa cum au visat ei.

viata e frumoasa bucatarie living open space

Abordarea proiectului pe cele două zone de interes, partea activităților de peste zi și zona de odihnă

Camera de zi, bucătaria și o parte din balconul apartamentului s-au înglobat armonios într-un spațiu unitar, cursiv, legătura dintre ele fiind realizată prin cromatica amenajării, repetarea materialelor folosite și menținerea aceluiași stil de mobilare.

viata e frumoasa bucatarie nordica minimalista perete caramida

Dinamismul și versatilitatea zonei de zi sunt rezultatul folosirii în amenajare a mobilierului modular, multifuncțional

Canapeaua cu corpuri independente care pot fi mutate cu ușurință și amplasate în dispuneri diferite, după nevoi, sau măsuța de cafea care poate fi transformată oricând în masă de dining conferă livingului dublă funcțiune, putând fi considerat atât zonă de relaxare, cât și zonă de luat masa împreună cu familia.
Legătura dinamică dintre cele trei spații ale zonei de zi s-a realizat cu ajutorul mesei pentru mic dejun, situată la intersecția dintre living și bucătărie, blatul acesteia prelungindu-se pe peretele ce duce în balconul transformat în loc de relaxare la cafea, creând un spațiu ideal pentru serile petrecute cu prietenii.

viata e frumoasa canapea nonconformista

Mobilierul din dormitorul beneficiarilor a fost personalizat pentru dimensiunile, forma și particularitățile încăperii

Zona de noapte este formată din dormitorul matrimonial și încă o cameră cu dublă funcțiune, în prezent cameră de oaspeți și, pe viitor, cameră pentru copil.
Mobilierul din dormitorul beneficiarilor a fost personalizat pentru dimensiunile, forma și particularitățile încăperii, astfel încât să se poată rezolva problema inestetică a stâlpului de susținere, placat cu pal și devenit loc de amplasare a televizorului, integrat perfect in ansamblul mobilării, care înglobează și necesarul spațiilor de depozitare.

Viața este cu adevărat frumoasă și fiecare spațiu poate fi transformat, cu un strop de curaj și câteva picături de inspirație, în cea mai frumoasă poveste a oamenilor care îl locuiesc.


Call Now Button