Zona de zi – destinație comună pentru întreaga familie

Ascultând cu atenție dorințele beneficiarilor, s-a reușit modelarea în realitate a visului celor patru membri ai familiei, astfel încât să se regăsească în el atât pasiunile comune, cât și preferințele individuale ale fiecăruia dintre ei.

Încăpere destinată activităților zilnice ale întregii familii, livingul a fost gândit astfel încât să se regăsească în interiorul lui și loc pentru hobby-urilor proprii. Lectura, muzica, serile de film, activități care îi adună laolaltă, nu aveau cum să nu fie completate cu un șemineu, prin care serile geroase de iarnă să devină punctul de atracție al anului. Cu ajutorul acestui element masiv și singular din încăpere, s-a dorit și separarea zonei de zi într-un spațiu destinat relaxării, meselor în familie sau activităților comune și într-o zonă de birou, mai retrasă, pentru asigurarea confortului necesar lucrului individual.

 

living cu loc de luat masa

birou in living

Ambient elegant prin simplitate și bun gust

Dominată de nuanțe naturale și neutre (alb, gri, bej), paleta cromatică generală este înviorată prin folosirea câtorva pete de culoare: bleo-ciel, prin canapeaua generoasă, ideală pentru serile de film sau momentele de relaxare din weekend, nuanțe de maro coniachiu, aduse prin decorațiuni și piese de mic mobilier, sau tonuri calde de bej, din cromatica abstractă a covorului, condimentate cu verdele plantelor stabilizate, presărate peste tot, în living.
Pereții separatori realizați din profile traforate, includerea lichenilor stabilizați în finisarea și decorarea pereților, dar și a mobilierului, folosirea plantelor în întreaga încăpere, pentru un plus de vitalitate și energie, îmbinarea unor materiale cu texturi și cromatică diferite, dar complementare, toate aceste detalii concură la obținerea unui ambient general elegant prin simplitate și bun gust.

camera de zi

canapea albastra

 

 


Call Now Button