Primire cu aromă proaspătă de cafea

Imaginea sediului unei companii se vrea o oglindire cât mai fidelă a domeniului de activitate, care să surprindă și să evidențieze trăsăturile definitorii ale brandului. În cazul acestui proiect, aroma cafelei proaspăt măcinate ne învăluie încă de la primii pași în incinta recepției.

Atunci când întreaga activitate se desfășoară în jurul acestui ingredient atât de savuros, era firesc ca arhitecții Acolada să construiască întreg conceptul de design pentru zona de primire cu accent pe cafea și produsele comercializate de companie.
Elementele decorative alese pentru amenajarea acestui spațiu se doresc a fi o reinterpretare vizuală a clasicelor aparate și recipiente pentru cafea, transformând artistic spațiul de sub scară într-un espressor, iar logo-ul firmei în spațiu de depozitare pentru boabele de cafea prăjită. Zona de așteptare este concepută ca o mini-cafenea, plină de vegetație, arome și culori revigorante, designul mobilierului fiind o delicată sugestie a paharelor reciclabile pentru cafeaua take-away.

amenajare receptie

amenajare receptie

amenajare receptie

Atmosferă de lucru cu aer de vacanță

Amenajarea spațiilor de birouri este rezultatul unei analize amănunțite a activității desfășurate în fiecare zonă, cu accent pe satisfacerea nevoilor individuale și de echipă, pentru a crește productivitatea și nivelul de implicare al tuturor în munca de zi cu zi.

Armonizarea funcțiunilor necesare (spații comune de lucru, birouri individuale, săli de ședințe) într-o atmosferă relaxată și optimistă a fost cerința principală a companiei beneficiare. Soluțiile de iluminare alese, cromatica dinamică și patternurile vibrante utilizate pentru decorarea pereților sunt elementele de atracție ale amenajării, care duc cu gândul la activitățile distractive din vacanțe, întâlnirile cu prietenii și clipele de neuitat petrecute cu aceștia.

sala de sedinte

sala de sedinte

sala de sedinte

birou modular

birou modular

birou iasi

birou iasi

 

 


Call Now Button