Calm scandinav, relaxant și comfortabil, îmbogățit cu tonuri vibrante

Calmul și relaxarea pe care o emană amenajările în stil nordic sunt obținute prin compunerea decorurilor din multe elemente familiare și personale, integrate armonios în același spațiu. Simplitatea cromatică a tonurilor neutre de gri și bej, specifică acestei direcții de design, a fost îmbogățită la dorința beneficiarilor cu accente îndrăznețe de galben, oranj și turcoaz, creând astfel un ambient vibrant, plin de vioiciune și vitalitate.


Simplitate nordică în accente marine living tourquise

Simplitate nordică în accente marine perete separator

 

O zonă de zi armonioasă, caldă și prietenoasă, în care șemineul devine piesa centrală a amenajării

Cerința de bază a acestui proiect a fost integrarea cât mai firească a șemineului în zona de zi a casei și amenajarea livingului în armonie cu bucătăria deja existentă, prin păstrarea aceluiași aspect simplu și aerisit. Mobilierul redus la corpuri minimaliste a venit în sprijinul realizării atmosferei dorite.
Finisajul ales pentru placarea focarului, cărămidă aparentă aplicată pe postamentul șemineului, împreună cu băncuța confortabilă cu perne în culori pastelate, creată în prelungirea acestuia, au menirea de a scoate din anonimat livingul. La obținerea unui interior reconfortant, călduros și elegant au contribuit, de asemenea, perdelele delicate, semiopace, alb și turcoaz, care permit să pătrundă în încăpere o lumină diafană, plăcută și odihnitoare.

Prin îmbinarea soluțiilor practice cu abilitățile tehnice și viziunea estetică s-a reușit atingerea unui rezultat favorabil, practic și, totodată, realizabil de către beneficiar.

Simplitate nordică în accente marine living galben


Call Now Button