Apartament inteligent: design funcțional

O locuință situată în ansamblul rezidențial “Newton – apartamente inteligente” din Iași, cu un proprietar din domeniul IT, avea nevoie de o amenajare în care esteticul să se îmbine cu funcționalul, în care simplitatea să fie pusă în valoare și accentele de design să fie discrete, dar de impact.

retro masculin dining loc luat masa bucatarie

Design inteligent: compartimentări ingenioase, dispuneri funcționale, soluții inovative

Dacă vorbim de design inteligent atunci ne referim la compartimentări ingenioase, dispuneri funcționale și soluții inovatoare pentru rezolvarea provocărilor și, nu în ultimul rând, la descoperirea tuturor nevoilor practice și estetice ale beneficiarului.

retro masculin living minimalist

Crearea unei camere de zi intime și distincte de zona de intrare a fost posibilă prin proiectarea unui perete separator din mobilier, cu două fețe: dressing spre hol și continuare a peretelui decorativ cu tapet spre living.
De asemenea, întreg spațiul de zi a fost compartimentat, doar din amplasarea mobilierului, în mai multe zone de interes: living, dining, bucătărie și o zonă pentru un mic dejun. Profitând de priveliștea amplă asupra orașului, s-a optat pentru includerea balconului în zona de zi, vara fiind perfect pentru relaxare și odihnă.

retro masculin bucatarie gri

Corpurile de iluminat: nu doar funcțional, ci și un estetic definitoriu stilului retro-industrial

Elementul de design care unifică toate încăperile este reprezentat de corpurile de iluminat. În această amenajare ele depășesc nivelul funcțiunii lor, iluminarea, și devin adevărate obiecte decorative care, împreună cu celelalte decorațiuni atent alese, sunt demne reprezentante ale stilului retro-industrial.

retro masculin dormitor gri alb minimalist


Call Now Button