Design interior pentru spații medicale cu suflet

De cele mai multe ori, cabinetele medicale ne trimit cu gândul la interioare impersonale, cu pereți albi și reci, sau săli de așteptare triste și neprimitoare. În prezent, clinicile moderne se preocupă din ce în ce mai mult de starea de confort a pacienților, pentru a le oferi experiențe cât mai plăcute, lipsite de emoții și stres.

Armonia cromatică, tonurile și nuanțele culorilor, modalitatea de îmbinare a texturilor și materialelor folosite, formele și decorurile alese, toate aceste detalii sunt responsabile de starea pe care o va induce privitorului, interacțiunea cu un spațiu interior. Designul, prin ansamblul mijloacelor vizuale de care dispune, poate transforma un interior medical, tensionat prin natura obiectului de activitate desfășurat, într-un spațiu primitor și reconfortant, care va ajuta la dezvoltarea unei relații armonioase între medic și pacient, atât de benefice în recuperarea acestuia.

receptie clinica medicala

receptie clinica medicala

receptie clinica medicala

Recepția, zâmbetul de bun venit în clinica medicală

Modul în care un spațiu comercial își întâmpină clienții va influența, în mare măsură, și relația ulterioară creată cu aceștia. Cu atât mai mult, atunci când ne referim la spații medicale și pacienți. O recepție primitoare, cu un aer optimist și personal zâmbitor, este cartea de vizită pe care orice pacient mulțumit o va păstra mai departe în amintire. De acest aspect, al emoției transmise prin design, s-au ocupat arhitecții noștri care au realizat proiectul recepției și spațiului de primire pentru o clinică medicală din București.

receptie clinica medicala

receptie clinica medicala

design interior clinica medicala

 

 


Call Now Button