Atmosferă elegantă și relaxată, chiar și într-o clinică medicală

 

Cabinetele stomatologice și de tehnică dentară ne trimit cu gândul la interioare foarte ordonate, cu aspect tipic spațiilor cu destinație medicală și cu miros de medicamente și dezinfectanți. Nu, însă, și această clinică, în care accentul a fost pus tocmai pe crearea unei atmosfere surprinzătoare pentru pacienți, care să-i facă să uite unde se află.

design interior iasi

design comercial iasi

Precizie și artă, imaginație și tehnologie

Stomatologia și tehnica dentară se aseamănă cu designul interior tocmai prin atenția pentru detalii și accentul pe funcțiune cu valoare estetică. Astfel, spațiul destinat să găzduiască aceste activități a fost gândit să deservească, în principal, funcționalității sale, asigurând cursivitate și eficiență fluxului de lucru, fără a ne abate și de la cerințele estetice solicitate de beneficiar.

reception design

comercial design

design birouri

Gri și auriu cu accente de negru sau alb cu gri, îmbogățit cu burgundi?

O casă cu două nivele, o clinică cu două specialități, implicit și o amenajare cu două cromatici. Dorința beneficiarului de a oferi clienților săi un ambient elegant, încă de la primii pași, a dus la apariția unui concept de recepție asemănătoare celor din zona hotelieră, acordându-se o atenție sporită detaliilor de design. Corpurile de iluminat, finisajele și materialele folosite, piesele de mobilier sau elementele decorative create special pentru această amenajare au fost alese cu grijă, respectând tema de design și cromatica fiecărui nivel al clinicii.

design birou

amenajare living

design living

 

Artă abstractă în decor cu eleganță clasică

Preferința beneficiarului pentru interioarele clasice a adus, în acest proiect, un echilibru între aspectul standard medical al cabinetelor și eleganța relaxată din zonele comune (săli de așteptare pentru pacienți, birouri non medicale și spații de relaxare pentru personal).
Pasiunea acestuia pentru arta abstractă a condimentat, în mod unitar, întreaga amenajare cu tablouri create la comandă, în cromatica aleasă pentru fiecare zonă de interes, dimensionate cu respectarea proporțiilor artistice și atent armonizate, ca și compoziție, cu restul amenajării.

zona hobby verde

zona angajati


Call Now Button