O casă cu un aer luxuriant, în tonuri pudrate şi detalii preţioase

Eleganţă şi confort, într-un decor modern şi atrăgător – aceasta a fost cerinţa beneficiarilor acestui proiect, care abundă în detalii rafinate și de bun-gust

Designerii noştri au propus pentru această locuință unifamilială, dispusă pe două nivele, abordarea unui stil de amenajare modern-contemporan, cu evidente accente luxury, creând o atmosferă elegantă, cu un aer glamour în stil Hollywoodian.
Finisajele, mobilierul şi toate piesele de decor au fost alese cu deosebită atenţie pentru a integra, în detaliu, dorințele exclusiviste ale clienţilor noştri. Cromatica pastelată, în tonuri pudrate de roz, albastru marin, vernil și nuanțe neutre de bej se regăsește în toate încăperile parterului, texturile luxuriante ale pieselor de mobilier și draperiilor, împreună cu accentele roz-aurii ale elementelor metalice aducând un plus de eleganță și distincție întregului ansamblu.

Rafinament prin finisaje de lux, pentru o cameră de zi în tendinţe

Camera de zi este, invariabil, cel mai generos spațiu din orice locuinţă, fiind încăperea în care petrece timpul liber întreaga familie.

Integrând atât livingul, cât și locul de luat masa, unite armonios de zona discretă de bar, camera de zi este gândită ca un spațiu unitar vizual și stilistic cu holul de acces în casă, pentru ca întreaga atmosferă să ofere o experiență unică, de neuitat, pentru oricine le trece pragul.
Designul abordat realizează o îmbinare delicată a elementelor masculine, cu detaliile feminine, astfel, duritatea materialelor naturale și minimalismul mobilării fiind echilibrate prin cromatica dulce și discretă, în nuanțe romantice, sau cu ajutorul elementelor textile din blană naturală şi catifea. Rafinamentul elegant al acestui interior este completat de corpurile de iluminat cu aspect modern și inedit, cu un design exclusivist în perfectă armonie cu dorințele beneficiarilor.

zona de zi

living cu accente glam

loc de luat masa

 

Mix ingenios de materiale şi artificii estetice, pentru un look exclusivist

Și pentru celelalte spaţii nelipsite din zona de zi, respectiv bucătăria şi baia, s-a continuat aceeaşi poveste stilistică şi cromatică, întregind astfel ansamblul vizual al casei. Bucătăria tip insulă contribuie la aspectul distins al acestei amenajări, aducându-se o tuşă de lux rafinat prin utilizarea inserţiilor metalice la nivelul mobilierului și alegerea unor corpuri de iluminat sau decorațiuni cu design complementar.

În ceea ce priveşte camera de baie, spațiul generos alocat, aspectul exclusivist al obiectelor sanitare și eleganța finisajelor alese contribuie cu succes la crearea unui ambient luxos, dar și confortabil, în același timp. Plantele verzi şi decorul floral de pe perete dau un plus de vitalitate interiorului, transformându-l într-o oază de relaxare naturală.

amenajare bucatarie

bucatarie

 

 


Call Now Button