Grădina romantică de inspirație contemporană, locul ideal pentru o nuntă de poveste

Nunta, primul pas în viața tânărului cuplu, prima filă parcursă împreună ca soț și soție, este un eveniment cu o profundă încărcătură emoțională, dar și un moment solicitant pentru tineri.

Un spațiu amenajat special pentru astfel de ocazii festive, gândit până și în cel mai mic detaliu pentru a crea o atmosferă de poveste, atât pentru invitați, dar mai ales pentru cei care-și unesc destinele pe viață, este un vis împlinit cu final fericit. Respectând trendul actual, cel al nunților în aer liber, cu lumină naturală și priveliște impresionantă, amenajarea creată pentru această locație a luat forma unei grădini de vară, în care întreaga nuntă se desfășoară în mijlocul naturii, într-o atmosferă nonconformistă și memorabilă.

sala de evenimente cu loc de facut fotografii

amenakar exterior sala de evenimente

sala de evenimente cu gradina

sala de evenimente cu gradina

Oameni diferiți, povești unice, nunți originale, design personalizat

Fiecare cuplu visează să-și oficializeze relația într-un loc special, care să-i ajute să-și imortalizeze povestea lor de iubire, în cel mai original mod cu putință.

Designul personalizat al întregii grădini, special ales pentru desfășurarea unei nunți contemporane, vine în ajutorul tinerilor, cu spații dedicate fiecărui moment important.

Grupurile de arbori și arbuști, de forme și dimensiuni diferite, în combinație cu straturile spumoase de flori, structurile decorative tipice grădinilor romantice, alături de mobilierul delicat din lemn și fier forjat, fântâna arteziană și iluminatul ambiental sunt elementele de design care dau întregii amenajări o notă de eleganță ce exprimă prospețime și tinerețe veșnică, într-o cromatică diafană de verde cu alb, simbolul purității și al iubirii eterne. Astfel, s-a realizat un ambient romantic, chiar ușor boem, așa cum sunt toate poveștile de dragoste, dar în acelaști timp original, făcând ca această locație să devină, cu ușurință, locul unde iubirea să devină nemuritoare.

exterior sala de evenimente

sala de evenimente cu gradina

exterior sala de evenimente

sala de evenimente cu gradina

Spațiul care spune o poveste de la primii pași până la finalul petrecerii, reușita unei nunți de neuitat

O amenajare versatilă, gândită în detaliu, permite organizarea grădinii în zone diferite, care să satisfacă mutitudinea de momente ce țin de organizarea unei nunți de poveste – spații de primire și oficiere a cununiei, ambiente create pentru amintiri de neuitat și, nu în ultimul rând, un cadru special realizat pentru petrecerea în aer liber, cu loc pentru bufet și servit masa, ring de dans și spațiu pentru muzică.

design sala de evenimente

design sala de evenimente

design pentru sala de evenimente

Pentru crearea unui eveniment memorabil, grădina își primește musafirii cu amenajarea diafană și romantică a spațiului destinat oficierii cununiei, care include scena principală pentru miri, cea secundară pentru muzică și locurile pentru invitați, și miniparcul gândit atât ca loc de relaxare în leagănele de lângă fântâna arteziană, cât și ca ambient destinat fotografiilor individuale și de grup.

gradina sala de evenimente cu loc pentru cununie

design exterior pentru sali de evenimente

sala de evenimente cu gradina

design exterior pentru sala de evenimente

În plan secundar, după depășirea emoțiilor de la începutul festivității, a fost creată zona destinată petrecerii propriu-zise. Mese înalte de coctail, decoruri florale diafane, corturi elegante care găzduiesc bufetele cu preparate delicioase sau mesele pentru participanții la fericitul eveniment, ringul de dans cu loc destinat pentru formație, precum și alte zone de relaxare, la fel de romantice și intime ca întreaga amenajare se îmbină armonios pentru crearea unei seri de neuitat.

sala de evenimente cu loc de petrecere in gradina

designexterior sala de evenimente

amenjare sala de evenimente cu gradina


Call Now Button