”Less is more” în amenajările interioare moderne

Într-o lume aglomerată și obositoare, o locuință ordonată, spațioasă și odihnitoare înseamnă liniște și bucurie, după agitația cotidiană.

Designul minimalist oferă acest confort sufletesc în special cuplurilor tinere, aflate la început de drum, înainte de a avea o familie numeroasă cu multiple dorințe și nevoi care să aglomereze spațiul.
Cromatica vine în completarea acestei atmosfere, prin minimalismul unitar al dualismului alb-negru, o sugestie a simplității și firescului alternanței dintre noapte și zi, dintre lumină și întuneric, înviorat prin cateva accente calde de culoare.

hol apartament

hol apartament

living

living apartament

 

Spațiu, simplitate și confort – ingredientele unui locuințe primitoare

Tinerețea este cunoscută drept perioada maturității cu cele mai puține griji sau responsabilități și cu suficient de mult timp pentru a lega prietenii de durată.

Nevoia de spațiu pentru socializare cu familia sau prietenii și-a găsit răspunsul în această amenajare modernă și minimală. Mobilier creat la comandă pentru a satisface strict nevoile beneficiarilor, suficiente locuri pentru musafiri, care să asigure confortul unei seri reușite, bucătărie generoasă cu loc de luat masa inclus sunt doar câteva dintre detaliile funcționale responsabile de reușita acestui proiect.

hol

bucatarie

bucatarie apartament

baie in alb si negru

Minimalism în alb și negru de la primii pași și până în cele mai mici detalii

Orice poveste are o introducere și o încheiere, cu toții dorindu-ne finaluri care să ne bucure privirea și să ne încânte sufletul. Povestea noastră “Black&White” se încheie cu zona intimă a apartamentului, atât cromatica, cât și nivelul de decorare minimalistă regăsindu-se și în amenajarea dormitorului ca o continuare armonioasă și relaxată a zonei de zi.

dormitor matrimonial

dormitor

dressing

 

Vrei să te bucuri și tu de o astfel de amenajare? Echipa Acolada Design îți stă la dispoziție!


Call Now Button