Oază de vegetație în mijlocul orașului

Locuitul la casă, în zonele centrale ale orașelor, implică nevoia unei amenajări exterioare prin care să se asigure protecția curții față de zgomotul și noxele urbane.

În special în sezonul cald, curtea devine locul perfect de odihnă și relaxare, feriți de razele puternice ale soarelui, vegetația bogată ajutând la menținerea unui climat umbros și răcoros.
Pe lângă explozia de parfum și culoare din sezonul florilor, arborii, arbuștii și plantele cățărătoare ajută și la obținerea unor spații exterioare private, ferite de priviri indiscrete. Astfel, pentru beneficiarii acestui proiect, curtea casei lor a devenit o adevărată oază de bucurie, la care au visat dintotdeauna.

amenajare curte

design exterior

vegetatie

vegetatie

Distracție și voie bună, în intimitatea propriei grădini

Chiar și o curte mică poate satisface dorințele fiecărui membru al familiei, dacă se realizează proiectarea detaliată a zonelor de interes, prin îmbinarea armonioasă a nevoilor funcționale cu preferințele lor estetice.
Astfel s-a reușit, în proiectul actual, crearea unor spații pe gustul întregii familii, în care să se regăsească, deopotrivă, toate vârstele. În sezonul cald, copiii se bucură de un loc de joacă generos și atractiv, într-un mediu protejat, în timp ce adulții se relaxează pe terasa acoperită sau se îndeletnicesc cu pregătitul mesei în bucătăria de vară.

foisor

loc de joaca in curte

 

 


Call Now Button