A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.

 

În multe culturi, albina are parte de un simbolism prin excelenţă pozitiv, fiind asociată cu trăsături fundamentale pentru o echipă, precum disciplină, stăruinţă în muncă, bună organizare și perseverenţă.

horeca

Stupul de albine este, astfel, exemplul perfect pentru producția de calitate, atât individual, cât și în echipă, devenind pentru noi sursă de inspirație în amenajarea unui spațiu de birouri pentru o firmă IT.

Soluția de design – exprimarea conceptului de “stup de albine” prin forme hexagonale, asemănătoare unui fagure, în paleta de culori aleasă de companie pentru logo.

Dorința unanimă a designerilor și a beneficiarilor acestui proiect îndrăzneț a fost crearea unei atmosfere care să inspire la lucru în echipă și să sugereze eficiență, creativitate și productivitate. Și toate aceste cerințe să fie îndeplinite într-o manieră dinamică, veselă și plină de viață.

Soluția a venit odată cu aducerea elementelor naturale în interiorul spațiului de birouri, cam rece, întunecat și nu foarte prietenos, atât prin sugestia vizuală a stupului plin de zumzet, forfotă și dulceață, cât și prin folosirea unor materiale naturale, aproape în starea lor brută – lemn și plante.

sala mese

birouri

source task design

Pornind de la culorile alese de companie pentru logo, negru și oranj, am ales paleta cromatică astfel încât aceste nuanțe să completeze într-un mod firesc spațiul și să se armonizeze cu elementele naturale încorporate. Portocaliul vine să simbolizeze energie, vitalitate și spirit de aventură, în timp ce negrul este purtător al unui mesaj de autoritate, putere și profesionalism. Verdele lichenilor stabilizați în combinație cu bejul natur al lemnului întregesc cromatic interiorul prin aportul revitalizant al naturalului în ansamblu, simbolizând renaşterea, reînnoirea şi revitalizarea.

design


Call Now Button