Yin și Yang, masculin și feminin, prin alternanțe vizuale între linii drepte și unduiri romantice

 

În orice cuplu, armonia e rezultatul îmbinării cu succes a preferințelor celor doi, a romantismului tipic feminin cu dorința, specific masculină, de simplitate și utilitate. Exprimarea exterioară a acestei armonii se resimte și în cadrul amenajării grădinii unei locuințe individuale concepută în stil minimalist.

amenajare grădină

amenajare grădină

Simplitatea liniilor drepte s-a păstrat la nivelul teraselor, treptelor și circulațiilor din jurul casei, precum și în designul construcțiilor anexe, căsuța de grădină și foișorul cu grătar. Sensibilitatea și atmosfera ușor visătoare în care se regăsește spiritul feminin, în notele unui romantism modern și delicat, care să îndulcească vizual rigoarea minimalistă, au fost obținute prin utilizarea unui joc dinamic de spirale din flori perene, într-o cromatică pastelată.

amenajare exterior

loc de relaxare în curte

Amenajare exterioară versatilă, prin îmbinarea funcțiunilor practice variate cu locuri de relaxare și odihnă

Spațiul exterior destul de generos a permis satisfacerea tuturor cerințelor beneficiarilor, găsind locul potrivit pentru funcțiunile dorite de ei – căsuță de grădină, cu loc de depozitare a uneltelor și aparaturii necesare pentru întreținere, straturi de plante aromate, grătar zidit cu loc de relaxare la umbră, peluză pentru zilele însorite, parcare și circulații care să faciliteze accesul de jur-împrejurul casei și spre fiecare punct de interes.

curte iași

amenajare curte

loc de relaxare în curte

legume în curte

curte cu terasă


Call Now Button