Glamour design pentru un magazin din industria frumuseții

Designul spațiilor comerciale este o adevărată provocare, prin cerințele și funcțiunile pe care le îndeplinește în cel mai estetic mod cu putință, fiind un adevărat catalizator în creșterea vânzărilor, prin sporirea notorietății brandului.

Cu atât mai mult, atunci când este vorba despre un magazin din industria frumuseții, care se adresează femeilor de toate vârstele. Acest magazin de produse cosmetice își dorește să ofere clientelor sale o experiență de neuitat, atât prin oferta unică de cosmetice de marcă, cât și prin designul elegant și modern, totodată.

amenajare makeup shop iasi

makeupshop iasi

makeup shop iasi

Filosofia brandului armonizată cu regulile stricte de amenajare interioară

Proiectul de amenajare al acestui spațiu comercial a urmărit în permanență reflectarea identității brandului în conceptul de design dorit de beneficiar. Cromatica duală alb-negru oferă o eleganță discretă și neutră interiorului, permițând astfel punerea în valoare a esenței businessului, respectiv gamele de produse cosmetice comercializate. Detaliile specifice stilului glamour (placarea pereților cu materiale cu efect de oglindire, pardoseala ceramică lucioasă cu decoruri vibrante, liniile curbe cu frezări elegante ale mobilierului realizat la comandă, iluminatul ambiental în nuanțe violet) vin în completarea designului dorit prin accentuarea strălucirii unice feminine.

makeup shop iasi

makeup shop iasi

makeup shop iasi

makeup shop iasi

 

 

 

 


Call Now Button