Minimalismul estetic și funcțional, punct de plecare în amenajarea interioară

Ritmul alert al secolului XXI se face resimțit și în ceea ce privește evoluția designului contemporan, beneficiarii optând pentru interioare ușor de întreținut, cu minim de mobilier și decorațiuni, în care designul funcțional să se armonizeze cu cel estetic în ambiente elegante, unice și personalizate.

amenajare hol

hol

Cromatica și detaliile decorative, instrumente pentru o personalizare reușită

Armonia interioară a oricărui ambient este rezultatul unui cumul de factori. Cromatica aleasă, accentele de design și detaliile decorative integrate echilibrat în conceptul de bază sunt doar câteva dintre instrumentele cu ajutorul cărora designerul transpune vizual personalitatea beneficiarului în interiorul locuinței sale.

Astfel, amenajarea realizată se remarcă prin clasicele nuanțe neutre, în tonuri de bej și gri, punctul de interes cromatic fiind reprezentat de tonurile de verde putred, regăsite în fiecare încăpere, fie la nivel de mobilare, fie prin decorurile complementare, care întregesc ansamblul.

living cu loc de luat masa

bucatarie moderna

bucatarie

Designul contemporan în decor clasic, temă centrală pentru întreaga locuință

Cursivitatea și simplitatea designului contemporan, prin influența stilului minimalist, aduce amenajării un aspect general ordonat și liniar, cu o mobilare modulară minimă, realizată după nevoile reale ale benficiarului. La crearea unei atmosfere relaxate, primitoare și familiare, pe placul întregii familii, și-au adus contribuția accentele de design clasic, prin stilul lor inconfundabil.

De la tăblia patului și decorurile tapetului din dormitor, la clasicul verde putred, ales pentru piesa centrală din living, și până la delicatețea designului etajerelor de pe terasă, eleganța elementelor decorative condimentează vizual fiecare zonă a apartamentului, îndulcind severitatea minimalismului funcțional.

dormitor matrimonial

dormitor matrimonial

baie

Optimizarea funcțională a spațiilor, versatilitate relaxată și armonioasă

Dimensiunile reduse ale locuinței au fost puse în umbră de optimizarea conceptului funcțional, permițând includerea în proiect a tuturor spațiilor dorite de către beneficiari. Fiecare încăpere, prin versatilitatea mobilării, îndeplinește funcțiuni diferite, după momentul zilei sau rutina familiei.

Mesele intime din bucătărie pot fi extinse în living pentru întâlnirile cu prietenii, zonele de lucru dispuse în ambele încăperi permit activități la comun sau individuale pentru ambii beneficiari, iar relaxarea și odihna oferă spații variate, la adăpost de frig și ploaie sau în aer liber, scăldați de razele soarelui.

balcon

balcon apartament


Call Now Button