Locuința îndrăgostită de natură

Povestea acestui apartament își are nucleul de inspirație în inima vie a naturii, atât de îndrăgită de beneficiari încât să devină tema centrală a întregii amenajări.

Echipa noastră a creat designul zonei de zi a acestui apartament în jurul iubirii față de lumea vegetală, într-o abordare proaspătă, cu accent pe funcțiune și confort.

Întregul interior s-a dorit a fi aerisit, cu un minim de piese de mobilier care să răspundă nevoilor practice ale beneficiarilor, fără a încărca inutil spațiul. Încă de la primii pași, din holul amenajat în stil minimalist, totul a fost atent ales, fiecare element al amenajării conferind unicitate întregului, într-o manieră elegantă și distinsă.

hol

hol

Zona de zi, ca un tablou minimalist, în culori de toamnă târzie

Deschiderea camerei de zi spre exterior, prin renunțarea la balcon și transformarea acestuia în zonă de luat masa, aduce un plus de luminozitate interiorului, mult mai spațios, acum, și încăpător.

Cromatica aleasă pentru elementele de fundal ale locuinței este una neutră, în nuanțe de alb, gri și crem, pentru accentuarea senzației de spațiu, lumină și simplitate. Pe această bază vizuală s-au adăugat accente vegetale, în nuanțe tomnatice, tonuri de verde putred, galben ruginiu, gri pământiu, și elemente grafice sugestive, ca exemplificare a motivului naturii.

amenajare camera de zi

amenajare living

living

Acasă, bucuria întoarcerii la simplitate

Acasă, bucuria întoarcerii la simplitate
Simplitatea ergonomică a formelor, naturalețea și funcționalitatea tuturor elementelor alese pentru amenajarea locuinței, precum și atmosfera caldă, intimă și primitoare sunt principalele atuuri ale acestui proiect realizat pe sufletul beneficiarilor. În ceea ce privește designul bucătăriei, echipa noastră a creat un ambient vesel și dinamic, atât prin paleta de culori pastelate, în tonuri calde de bej și ou de rață, cât și prin elementele geometrice atractive, regăsite în imprimeurile plăcilor ceramice pentru pardoseală. Simplitatea naturii, în esența ei, apare ca motiv estetic central al întregului proiect, reinterpretând celula fagurelui de albine, hexagonul, la nivel de finisaje (plăcile ceramice), decorațiuni (tabloul decorativ din bucătărie) și de mobilier (forma canapelei modulare din living).

bucatarie

design interior bucatarie

canapea in living

 

 

 


Call Now Button