Vitrina, element decorativ de prezentare a magazinului, o pagină din povestea burgheză a orașului

Pentru orice spațiu comercial, vitrinele sunt adevărate cărți de vizită, primul contact al potențialului client cu brandul respectiv. Cu alte cuvinte, o vitrină atractivă, adaptată profilului comercial, sezonului sau locației este un real instrument de promovare, depășindu-și rolul pur decorativ.

Cu deschidere la una dintre cele mai vechi străzi din oraș, situat la parterul unei clădiri de epocă, cu aerul burgheziei de odinioară, fațada magazinului a necesitat o abordare de echilibru între nota modernă a interiorului și aerul clasic al zonei. Acest lucru a putut fi realizat prin elaborarea unui design vintage, cu notă interbelică, pentru amenajarea vitrinelor, direcția contemporană fiind dată prin piesele de vestimentație expuse.

 

vitrină magazin de haine

vitrină magazin de haine

Eleganța clasică a centrului vechi într-un interior modern, cu elemente minimaliste

Pentru amenajarea interioară a magazinului s-a optat pentru mobilier realizat majoritar la comandă, optimizat și personalizat spațiului existent, cât și personalității brandului. Eleganța clasică a zonei centrale se regăsește în cromatica folosită la interior, tonuri pastelate de bej, finisaje decorative prețioase, atât pentru pereți, cât și pentru mobilier. Paleta de nuanțe naturale a creat o atmosferă exclusivă, care a satisfăcut pe deplin cerințele clienților noștri.

magazin de haine iasi

magazin de haine

magazin de haine

Incursiune, cu stil, în lumea modei și a bunului-gust

Designul magazinului, încă de la primii pași, are rolul de a-și introduce clienții în atmosfera plină de eleganță și delicatețe a ținutelor vestimentare prezentate. În acest sens, s-au utilizat anumite detalii de amenajare care să ofere tuturor o experiență plăcută pe parcursul sesiunii de cumpărături. Oglinzile, de exemplu, pot transforma major modul de percepție a oricărui spațiu, prin senzația de adâncime și spațialitate pe care o crează. Iluminatul, atât cel tehnic, cu rol funcțional, cât și sursele de lumină ambientală, au rolul de a pune în valoare produsele expuse, fiind un artificiu de design deosebit de important în orice spațiu comercial.

magazin de haine

amenajare magazin

 


Call Now Button