Din dragoste pentru frumos, copii și artă, o sală de balet într-un decor magic, desprins din poveștile cu prințese

O lume cu prinți și prințese, palate de cleștar și baluri elegante, cam așa arată visul fiecărei fete, aflată la vârsta copilăriei. Din pasiunea pentru artă și frumos, cu dăruire și profesionalism s-a născut această sală de balet desprinsă parcă dintre file de poveste, în care micuțele balerine își trăiesc visul cu ochii.

Sala a fost gândită ca un loc luminos, proaspăt și imaculat, ce amintește de inocența copilărie, dar unde joaca se transformă cu multă muncă și perseverență, într-un adevărat spectacol de grație și delicatețe.

sala de balet

sala de balet

perete decorativ sala de balet

Interior plin de eleganță și rafinament, locul unde visul micuțelor balerine devine realitate

Îndeplinirea funcțiunilor necesare desfășurării orelor de balet a fost îmbrăcată în detalii decorative de finețe, atent distribuite în întreg ansamblul, creând un ambient diafan, dantelat și vaporos, demn de sală de bal regală.

Pereți oglindă, o abundență de profile decorative, candelabre de mari dimensiuni, suprafețe impecabile de un alb imaculat, toate aceste elemente au adăugat o notă de distincție clasică sălii de balet, întregind decorul alături de finisajele prețioase folosite în amenajare.

perete decorativ


Call Now Button