Atmosferă primitoare și reconfortantă în spațiile medicale

Felul în care cabinetele medicale își întâmpină pacienții va contribui, în mod direct, la stabilirea unei relații armonioase între aceștia și personalul medical.

Potrivit tendințelor actuale, un astfel de spațiu va sugera profesionalism într-o manieră prietenoasă, rigorile actului medical fiind încălzite prin cromatica folosită și detaliile de design realizate. Alegerea potrivită a mobilierului, a corpurilor de iluminat sau a decorațiunilor poate transforma vizita la medic într-o experiență pozitivă și relaxată.

receptie clinica medicala

receptie clinica medicala

Recepția, prima interacțiune și prima impresie

Proiectul de amenajare a recepției acestui cabinet de endocrinologie din Iași s-a dorit a fi o îmbinare a părții estetice cu cea funcțională, în ideea obținerii unui spațiu în care pacientul să se facă cunoștință cu mediul medical, în timp ce se înregistrează și așteaptă să intre la consultație. Culori pastel, nuanțe delicate de gri și bej în tonalități diferite, accente vegetale și decoruri dantelate, într-o combinație de elemente clasice cu piese de mobilier sau corpuri de iluminat moderne, toate aceste detalii de design contribuie la realizarea unui ambient primitor, care inspiră liniște și optimism.

 

 

 


Call Now Button