Barber shop-ul – un spațiu masculin prin excelență

Fenomenul “Barber Shop” s-a extins rapid în orașele din România, fiecare aducând conceptului de bază detalii noi, care să permită diferențierea față de concurență.

Un astfel de spațiu se naște ca urmare a unei povești, scrise pas cu pas, începând cu logo-ul, continuând cu amenajarea spațiului, trecând la calitatea serviciilor oferite, socializarea dintre clienți și personal, pentru a ajunge, în final, la parfumul interior, muzica de fond și întregul ambient care se va lipi iremediabil de sufletul clienților. Toate acestea sunt ingredientele “secrete” din rețeta succesului unui astfel de business particular.

amenajare barbershop

barbershop

amenajare barber shop

Design industrial cu accente retro – abordarea contemporană a unei frizerii moderne, cu cafenea încorporată

Proiectul acestui Barber Shop a fost conceput, din primul moment, ca o îmbinare a două spații aproape distincte. Beneficiarul și-a dorit să ofere clienților o experiență completă, dincolo de satisfacția estetică, vrând ca aceștia să se bucure de relaxare și tihnă, la o cafea. Astfel, spațiul a fost împărțit în două zone: una destinată serviciilor prestate de stiliști și cealaltă amenajată cu fotolii și canapele confortabile, unde clienții să-și poată savura băutura favorită. Întregul design este o combinație între modernism și eleganță masculină, cu elemente decorative emblematice pentru stilul retro-industrial.

amenajare barbershop

amenajare barbershop

Mix de materiale și finisaje, în spirit autentic masculin

Pentru acest concept de amenajare interioară, designerii noștrii au îmbinat mai multe categorii de materiale realizate din elemente naturale, precum metal, lemn, cărămidă sau ciment lăsate, în mod dorit, în stare brută. Nota de eleganță subtilă a salonului este realizată prin utilizarea unor elemente decorative de efect (corpurile de iluminat, pereții vegetali) și prin detaliile de mobilare ale întregului spațiu. Piesele de mobilier au fost alese sau proiectate astfel încât să permită obținerea unui funcțional dedicat nevoilor de spațiu ale fiecărei zone în parte: de socializare și relaxare în cafenea, de intimitate și confort pentru cei aflați pe scaunul stilistului.
Paleta de culori, specifice stilului industrial, este compusă preponderent din tonurile închise ale nuanțelor de cafeniu, brun și verde putred, salonul fiind, și sub acest aspect, un spațiu creat pe gustul bărbaților.

amenajare barbershop

barbershop iasi

 

 

 


Call Now Button