Interior solar într-o amenajare contemporană

Povestea acestei locuințe moderne a plecat de la dorința beneficiarilor, un cuplu tânăr și foarte pozitiv, de a avea o zonă de zi primitoare și spațioasă, care să includă toate funcțiunile dorite, oferindu-le intimitatea necesară, dar fără a fi complet separate unele de altele (o bucătărie generoasă cu loc de luat masa și un living confortabil comun cu diningul).

Rezultatul colaborării cu echipa Acolada s-a materializat printr-un spațiu coerent, confortabil și prietenos, cu o mobilare minimală, preferându-se piese de mobilier simple, dar de impact, puse în valoare prin design și materiale. Atenția pentru detalii și finisaje de excepție, preferința pentru culori calde, solare, precum și iluminatul natural generos transformă, cu succes, acest spațiu într-o locuință confortabilă, acel “acasă” visat de tânăra familie.

amenajare moderna pentru camera de zi

loc de luat masa in camera de zi

canapea verde in living

Șemineul – centrul casei, inima familiei

Șemineul ne trimite cu gândul la relaxare într-un cămin primitor și la seri de iarnă petrecute, alături de cei dragi, în fața focului domol. Amenajarea întregii zone de zi a fost concepută în jurul acestui element central, vizibil din toate unghiurile parterului, fiecare spațiu de interes beneficiind de impactul său vizual.
Un accesoriu funcțional și estetic, deopotrivă, alegerea acestui șemineu cu dublă orientare îmbogățește interiorul unei locuințe moderne, oferindu-i personalitate într-o manieră originală.

living cu semineu

bucatarie open space

 

 

Proiecte asemanatoare


Call Now Button