Echilibru între funcțional și estetic, confort și eleganță, reușindu-se îndeplinirea unor cerințe și exigențe foarte variate

Bucurându-se de cadrul natural bogat în vegetație al zonei rezidențiale în care a fost construită, pe una dintre cele șapte coline ale orașului Iași, această proprietate reprezintă un echilibru între funcțional și estetic, confort și eleganță, reușindu-se o acoperire cât mai bogată a cerințelor beneficiarilor.
Gândită pentru o casă unifamilială, cu bucătărie generoasă și dining semiîncorporat, living și baie de oaspeți pe parter, etajul găzduiește dormitorul matrimonial cu baie, dresing și terasă proprii, camera copilului și încă un dormitor pentru musafiri. Mansarda a fost alocată zonei de studiu, cu bibliotecă, birou și loc de citit, iar terasa și bucătăria de vară din spatele casei sunt prelungirea zonei de zi pe tot parcursul sezonului cald.

Eleganță discretă și primitoare, în tonuri calde și luminoase”

Provocarea echipei de designeri a fost să răspundă cerințelor proprietarilor în ceea ce privește stilul amenajării: un interior clasic, dar cu o notă romantică, ușor elegant, fără a fi însă prea oficial, având confortul unui cămin primitor.
Interiorul a fost creionat în pasteluri calde, cu accente clasice, ca răspuns la dorința proprietarilor de a locui într-un spațiu foarte luminos și primitor. Nota elegantă a întregii amenajări s-a obținut prin decorarea pereților cu tapet, un finisaj discret și distins, în același timp, care echilibrează interiorul, prin alegerea unor paternuri delicate atât ca geometrie, cât și ca linie cromatică.