Grădina este, pentru un designer, ceea ce reprezintă pânza pentru un pictor: spațiul de manifestare liberă a propriei creativități.

O gradină în pantă implică un efort mai mare în amenajare, însă rezultatul va fi mult mai spectaculos decât în cazul celor pe un singur nivel. Ziduri de sprijin, bucăți de stâncă și trepte din lemn, poteci cu pietriș, peluză cu ronduri de conifere, arbori și arbuști decorativi, un ansamblu de elemente decorative vegetale și minerale, care încantă deopotrivă privirea și sufletul.

Un strat decorativ cu conifere poate fi o adevărată bucurie pe tot parcursul anului. Înviorându-l primăvara cu explozia de culori a lalelelor, zambilelor și narciselor, mai târziu cu nuanțele trandafirii ale florilor de magnolie și prun sălbatic, pe perioada verii cu cromatica bogată a florilor de câmp și, în tot sezonul rece, prin aranjamentele dinamice realizate cu piatră decorativă, bucăți de stâncă, scoarță de copac și buturugi, transformăm un simplu strat vegetal în punctul central de atracție al grădinilor noastre.

dinamism Jucatus arbusti mici

dinamism Jucatus gazon copac

 


Call Now Button