Ansamblu arhitectural pentru sănătatea corpului și-a minții – amenajare modernă, atmosferă primitoare, dotări și echipamente profesionale, alături de antrenori calificați

Prima impresie pe care ne-o formăm despre un loc este responsabilă de alegerile pe care le vom face ulterior. Am putea spune, chiar și de rezultatele obținute la sala de fitness la care mergem. Un spațiu organizat, ordonat și aerisit, în ciuda multitudinii de aparate și dotări, puternic iluminat natural, va transmite rigurozitate și profesionalism celor care îi trec pragul. Implicit și o stare de bine, optimism și încredere în antrenori și procesul de transformare interioară și exterioară. Să nu uităm: “Minte sănătoasă în corp sănătos”.

Amenajarea interioară a oricărui spațiu comercial are rolul de a contribui, alături de celelalte elemente definitorii activității desfășurate, la transmiterea în mod subtil a valorilor, viziunii și mesajului unui brand.

echipamente sala de fitness

intrare sala de fitness

amenajare sala de fitness

 

Lumini și umbre, oglinzi și tavane lucioase, geometrie volumetrică – un spațiu dinamic pentru o viață activă

Designul, prin elementele sale grafice, prin cromatică și lumini, alte detalii sau efecte variate, are rolul de a pune în evidență anumite aspecte ale amenajării sau chiar de a transforma minusurile unei încăperi în adevărate puncte de atracție. Oglinzile și suprafețele lucioase cu efect de adâncire îl transformă cu ușurință într-un spațiu generos și aerisit, prin simpla eliminare a barierelor vizuale, geometria volumetrică a peretelui din fundal completând imaginea de ansamblu cu un plus de dinamism și vitalitate.

perete cu romburi

perete geometric

sala de fitness

 


Call Now Button