Orice spațiu văzut prin ochii unui copil devine plin de culoare, voie bună, joc și creativitate. Cu atât mai mult când este vorba de un afterschool.

Acest afterschool a fost înființat ca o prelungire a familiei proprietarilor, din dorința de a crea pentru copii, ai lor sau din exterior, un mediu specific vârstei, propice învățării și stimulării creativității și talentelor native. S-a dorit un spațiu în care cei mici să se regăsească și să se simtă, cu adevărat, în lumea copilăriei, în toate momentele activității lor cotidiene, și atunci când își fac temele alături de cadre didactice cu experiență, dar și când își serbează ziua de naștere alături de prieteni.

sala de mese

afterschool

sala de mese

sala de mese copii

V-ați întrebat vreodată “Cum arată bucuria?”

Designerii noștri au dat curs acestei provocări lansate de copii și, pentru câteva zile, și-au permis să privească spațiul din perspectiva lor. Rezultatul a fost unul apreciat de micuți: culori pline de viață ce îmbracă fiecare încăpere, cu căldură și duioșie, buchete de flori din hârtie creponată, înflorind vesele în jurul stâlpilor greoi, spații largi, aerisite și scăldate în lumină naturală. Cu alte cuvinte, o atmosferă veselă, ce invită la joc și voie bună, și, nu în ultimul rând, o echipă de oameni inimoși și dedicați îi întâmpină pe copii în fiecare nouă zi din această frumoasă călătorie educativă.

birou pentru copil

mese pentru copii

 

 

animal de jucarie

 

Ai nevoie de o idee de amenajare? Echipa Acolada Design vă stă la dispoziție!


Call Now Button