Sufrageria de vară devine grădina, bucătăria și locul de luat masa își schimbă locația în foișor, iar camera copiilor la locul de joacă de lângă peluză

 

Vara, întreaga grădină devine o adevărată zonă de zi, activitatea tuturor membrilor familiei mutându-se la exterior, acolo unde soarele vesel și verdele crud al naturii îi umplu de energie și optimism. Tema de proiectare a reprezentat expunerea unor spații cu destinații specifice, respectând dorințele întregii familii, adulți și copii, deopotrivă.

curte cu grădină

foișor în grădină

grădină cu foișor

Foișorul, de vară sau de iarnă, prilej de reunire a familiei și prietenilor

Atunci când beneficiarilor le place să-și adune oamenii dragi lângă ei, amenajarea exterioară a casei lor va include, fără îndoială, spații potrivite acestor reuniuni, indiferent de sezon. Astfel, foișorul a fost gândit și pentru perioadele călduroase, cu o terasă deschisă încăpătoare, dar și pentru întâlnirile din sezonul rece, acordând un spațiu generos zonei închise, asemănătoare unei sufragerii de inspirație rustică. Ambele spații au fost dotate atât cu o bucătărie de vară, cât și cu grătar și cuptor din cărămidă.

foisor

foișor iarnă

Peluza cu gazon moale, în care se afundă picioarele desculțe, și un loc de joacă generos, cu perete de cățărări, topogan și căsuță la înălțime – visul de vară al oricărui copil

Bucuria copiilor nu poate fi ignorată într-o familie care iubește timpul petrecut alături de cei dragi. Astfel, amenajarea exterioară nu putea omite zona destinată celor mici, dotată cu multiple atracții pentru zilele de vacanță.

loc de joacă în grădină

loc de joacă în gradină

 


Call Now Button