Simplitate, confort și eleganță într-un ambient cromatic minimalist

Dorința beneficiarilor de a avea un apartament practic și confortabil într-un un ambient care să le creeze o stare de bine și relaxare deconectantă odată ajunși acasă a putut fi îndeplinită prin alegerea unui mobilier funcțional, care să optimizeze fiecare spațiu pentru o bună exploatare casnică, menținând totuși un nivel minimalist de mobilare. Întreg interiorul a fost conceput prin cromatică, texturi, finisaje și decorațiuni ca o compoziție caldă, liniștitoare, elegantă și discretă totodată, îndeplinind astfel și cerința la nivel estetic a familiei

hol apartament

living modern

amenajare living

 

Reconectare cu natura, relaxare și voie bună în propria locuință – reinterpretare funcțională și estetică a zonei de zi

De cele mai multe ori un spațiu destinat depozitării, în această amenajare balconul a devenit un elegant și primitor loc de luat masa, strategic poziționat între living și bucătărie, putându-se realiza chiar și un traseu circular între camere. Abundența de lumină naturală, cromatica pastelată, în culori calde, solare, și accentele vegetale oferă încăperii un aer proaspăt și relaxant, asigurând familiei o adevărată experiență de reconectare cu energia naturii, în propria casă.

loc de luat masa

loc de luat masa in apartament

loc de luat masa in balcon

bucatarie apartament

Nuanțe calde de bej, texturi moi și primitoare – refugiu odihnitor pentru întreaga familie

Aceeași atmosferă reconfortantă se regăsește și în celelalte încăperi ale apartamentului, cromatica luminoasă și materialele de finisaj alese transformând fiecare spațiu într-un refugiu odihnitor pentru întreaga familie. Decorurile simple, la fel ca întreaga amenajare, oferă confort, discreție și eleganță interiorului acestei locuințe.

După o zi obositoare și aglomerată, cu toții ne dorim să ajungem acasă, să ne detașăm de experiențele prin care am trecut și să ne bucurăm de timpul petrecut în mijlocul familiei noastre. Atunci când, prin designul creat, reușim să aducem un plus de căldură și confort, pentru momente de neuitat, misiunea noastră este de două ori îndeplinită.

dormitor apartament

baie apartament

baie

 

Îți dorești și tu un astfel de apartament? Contactează Echipa Acolada Design!


Call Now Button