Culorile pământului răsfățate de razele soarelui

 

semineu in living

scara spre living room modern

Proiectul acestei locuințe unifamiliale, dispuse pe parter și etaj, se remarcă de la prima vedere la nivel cromatic, impresia de ansamblu fiind de incursiune în mijlocul naturii. Parterul parcă te invită la o plimbare pe cărări umbrite de pădure, culminând cu o explozie de căldură și lumină odată cu ieșirea la câmp deschis, în lanuri aurii de grâu copt.

scara spre living room

 

camera de zi verde spatioasa

Efectul este obținut prin îmbinarea în mod rafinat a nuanțelor de pământ, regăsite în tapetul din spatele barului, tapițeria fotoliilor sau masa din dinning, cu auriul solar care îmbracă pardoselile din lemn, încălzind pe alocuri cu pernuțe din catifea galben-muștar verdele putred al canapelelor și vernilul pastel al pereților sau al draperiilor.

bucatarie cu scaune din lemn

bucatarie compacta

Fiecare piesă de mobilier, selectată cu atenție, completează cu eleganță și bun gust întregul peisaj cromatic. Texturi de catifea în combinație cu fibre aspre de stofă, tapet mătăsos și cărămidă aparentă, lemn, sticlă și fier, o îmbinare de elemente vegetale și minerale concură la crearea senzației de călătorie în mijlocul naturii.

birou

birou acasa

 

 

 

Minimalism rafinat cu aromă de lavandă

Dacă în zona de zi am fost invitați la o plimbare prin pădure, dormitorul matrimonial ne îmbie la o evadare mai romantică, amintindu-ne de lanurile de lavandă parfumată, prin tonurile lila ale țesăturilor, în combinație cu cromatica preluată de pe parter, dominată de nuanțe variate de bej, cafeniu și gri.

dormitor lila cu pat matrimonial

pat matrimonial

Vioiciunea copilăriei în peisaj de poveste

Fiecare cameră a fost creată să spună povestea celui care o locuiește. Fie că este vorba despre tărâmul de basm al micuței prințese de coral sau muntele plin de provocări al tânărului alpinist curajos, ambele încăperi au fost special amenajate după preferințele și nevoile individuale ale copiilor.

dulap camera fetita

baldachin fetita

Continuitatea cromaticii alese în întreaga amenajare aduce și la etaj, în concordanță cu tema încăperilor, nuanțele sau texturile naturale de la parter. Astfel, galbenul solar se întâlnește în dormitorul băiatului cu albastrul ciel, în timp ce vernilul pastelat este înviorat în camera fetiței cu roz coral, în diferite nuanțe.

pat sii birou pentru baiat

pat si dulap pentru baiat

pat baieti albastru

 


Call Now Button