Bucătăria, inima vibrantă a casei și a fiecărei familii

Dimineața, la micul dejun, când savoarea cafelei proaspăt măcinate te trezește la viață sau când pregătești masa pentru cei dragi, bucătăria este inima casei și a fiecărei familii în parte.

360 View Rotate and press right button for fullscreen

“Simplitate și acuratețe cu impact emoțional pozitiv, prin căldura și familiaritatea degajate”

În prezent, se poate observa o creștere a popularității stilului minimalist nordic, fapt care se datorează simplității și acurateții lui, dar și a impactului emoțional pozitiv, prin căldura și familiaritatea pe care le degajă. Totodată, este o direcție de design care poate fi implementată relativ ușor, cu costuri adaptate bugetului fiecărui beneficiar în parte. Fiind un apartament destinat închirierii, designul scandinav a fost cea mai potrivită alegere pentru această amenajare.

bucataria-inima-casei-minimal-bloc-alb-lemn

“Amenajări interioare gândite în beneficiul clientului”

Plecând de la acest considerent, recomandarea noastră este ca bucătăria să fie în primul rând practică și abia apoi să îndeplinească cerințele estetice și economice ale clientului. Proiectul de amenajare a acestei bucătării de doar 7 mp a fost cu adevărat un challenge pentru noi, deoarece spațiile mici necesită mai multă atenție din partea unui designer.
Elementul de atracție al bucătăriei este reprezentat de bucla continuă din pal cu textură de lemn, nu doar cu rol estetic, ci și de protecție a pereților laterali. De asemenea, placarea de deasupra bucătăriei are și rol de mascare a grinzii de susținere a blocului, precum și a spațiului ce rămâne între corpurile suspendate și grindă. Astfel, esteticul vine ca o formă de estompare elegantă a părții practice în orice amenajare interioară gândită în folosul clientului.

bucataria, inima casei bucatarie mica bloc


Call Now Button