O cameră de zi boemă, inundată de lumină și bun gust

Prima senzație este, întotdeauna, cea care-și pune amprenta asupra oricărui interior. Funcționalitate cu note feminine, într-o atmosferă boemă, dar de bun gust, multă lumină și o evidentă senzație de liniște primitoare.

Aceasta a fost dorința beneficiarei referitor la starea pe care întreaga amenajare să o transmită celui care interacționează cu spațiul.

Lumina naturală din abundență, mobilierul și tâmplăria albe, parchetul ales într-o nuanță caldă, solară, țesăturile elegante, în cromatică complementară, toate aceste detalii de design concură la realizarea atmosferei dorite, fără a neglija aspectul practic al amenajării. Camera de zi a permis împărțirea spațiului în două zone de interes, cea de relaxare la televizor și de socializare cu prietenii, și zona de luat masa, într-un cadru mai retras și intim, cu evidente accente boeme.

living

loc de luat ,masa in living

Feminin delicat, detalii de finețe și armonie la nivel cromatic

Personalitatea și preferințele unei persoane sunt elementele cheie pentru realizarea ambientului perfect. În note moderne, dar elegante, acest apartament oferă beneficiarei confortul de care are nevoie, fără a face compromisuri majore, la nivel estetic. Atenția pentru detaliile de finețe se regăsește în toate elementele decorative al încăperii, influențele clasice contribuind la crearea unei atmosfere boeme și romantice.

Paleta cromatică bicoloră, ce îmbină nuanțele calde de bej-auriu cu tonuri neutre de gri, este condimentată de obiectele de decor din încăpere, ca accente cromatice și de stil (tablouri, ghivece cu plante, vaze și alte decorațiuni perfect armonizate cu întregul).

living modern

semineu in living

 

 


Call Now Button