O cameră de zi primitoare, luminoasă și spațioasă pentru o familie tânără și activă

În procesul de amenajare a acestei locuințe s-a pus accent pe ambele aspecte importante în realizarea proiectului, direcția estetică și rolul funcțional, care împreună dau contur unui ambient plăcut și eficient.

Pentru a obține un design modern și cât mai apropiat de specificațiile clientului nostru, am adus în prim plan ideea unui spațiu în care îți este drag să-ți aduni prietenii și familia și să petreci momente relaxante împreună cu ei.

Zona de zi s-a cerut a fi un spațiu personalizat, care să satisfacă nevoile tuturor membrilor familiei. Astfel, pentru această încăpere am creat un proiect simplu, dar complex, îmbinând elemente minimaliste cu piese de mobilier confortabil și decorațiuni familiare, care să anime întregul ambient. Încăperea beneficiază, în acest fel, de un aer fresh, plin de vitalitate, cu multe detalii suave în cromatică pastelată. Totodată, folosirea din abundență a elementelor naturale (mobilier din lemn, decoruri în nuanțe lemnoase, plante decorative de interior) reprezintă conceptul designului interior pe care se bazează amenajarea, un laitmotiv care ne trimite cu gândul la interioarele scandinave, atât de prietenoase și confortabile.

amenajare living

amenajare hol

Un living multifuncțional, centrul universului cotidian al întregii case

Atenția pentru cerințele practice ale amenajării, a dus la realizarea unei zone de zi multifuncționale, fără a compromite nevoia de intimitate și confort a beneficiarilor.

Astfel, s-a realizat o separare a holului de la intrare de restul încăperii prin intermediul unui perete din mobilier, realizat la comandă, cu dublu rol: comodă pentru vesela din dining și dulap de haine cu oglindă și bancă-pantofar pentru zona de intrare.
Totodată, locul de luat masa a beneficiat de o amplasare intimă, separată de zona de circulație care leagă intrarea în casă de scara spre dormitoarele de la etaj, fiind poziționat în proximitatea canapelei din camera de zi. În acest mod, întreg spațiul a fost redecorat într-un mod armonios, pentru a fi pus în valoare conceptul integrării în natură, și folosit la maxim din punct de vedere funcțional, răspunzând cerințelor și nevoilor de locuire ale beneficiarilor.

design interior modern

scara interioara

scara interior

 

 

 


Call Now Button