Amenajare minimalistă pentru o terasă cochetă, de mici dimensiuni

Confortul este garantat atunci când rezultatul final îmbină utilul cu plăcutul, răspunzând atât din punct de vedere funcțional, cât și ca aspect, imaginii dorite de beneficiari.

Chiar și o curte de mici dimensiuni poate fi transformată într-o experiență de neuitat, în propria casă. Zona terasei necesită o atenție deosebită, dacă visați la un refugiu din monotonia cotidiană, putând fi amenajată ca într-o poveste.

Cu puțină imaginație și cu alegerea potrivită a elementelor componente, terasa devine locul preferat de întreaga familie pentru petrecerea timpului, alături de cei dragi. Tendințele actuale pun accentul din ce în ce mai mult pe coerența dintre interior și exterior, acest lucru fiind realizat, în proiectul de față, prin amenajarea unei zone de living în propria grădină. Cum în camera de zi șemineul aduce o notă suplimentară de confort și căldură, în amenajarea exterioară vatra pentru foc reprezintă punctul de atracție care extinde utilizarea terasei pe toată durata anului. Astfel, odată cu venirea frigului, beneficiarii acestei amenajări exterioare nu vor mai fi nevoiți să se retragă pe canapeaua comodă din casă, bucurându-se de un ambient de poveste de iarnă, chiar pe terasa lor.

terasa gradina

terasa casa

terasa

Lemn, Foc, Metal, Piatră, Vegetal – 5 elemente pentru un ambient de poveste

Natural, dar totodată modern, călduros și plăcut la atingere, lemnul invită la relaxare și confort. Metalul, deși un material rece și dur, în combinații cromatice și modele care îi îmblânzesc caracteristicile, este o alegere elegantă și durabilă. Și, pentru a avea laolaltă, în același ambient, toate cele 5 elemente din cultura asiatică, din decorul terasei nu pot lipsi piatra naturală,componenta vegetală și focul, care împreună vor oferi unitate, putere și vitalitate întregii amenajări.

terasa

terasa casa


Call Now Button