Ultima zi din calendar este cea în care cu toții ne gândim la anul care a trecut, rememorând cele mai importante evenimente, trăiri și amintiri. Totodată, planuri și speranțe noi încep să se contureze pentru anul care așteaptă nerăbdător să pornească la drum.
Și pentru Acolada, 2020 a fost un an neașteptat, cu multe provocări noi, dincolo de design și arhitectură. Munca de la distanță, îngreunarea comunicării cu cei din jur, stresul interacțiunii fizice sunt doar câteva dintre consecințele evenimentelor din ultimele luni, care însă nu ne-au împiedicat să avem multe proiecte finalizate și familii fericite în noile lor case, spații comerciale care și-au continuat planurile în ciuda situației actuale, cu alte cuvinte beneficiari cărora le mulțumim pentru curaj și implicare.

Ca în orice perioadă solicitantă și plină de neprevăzut, anul acesta a adus și beneficii echipei noastre, devenind mai adaptabili și inventivi, ca modalități de lucru, provocându-ne să muncim mai mult pentru realizarea proiectelor de la distanță, pentru a contracara toate neajunsurile prezentului, și învățându-ne să facem față unui stres de altă natură, decât până acum, punând interesele clienților pe primul loc.

După patru ani, Acolada a devenit a doua noastră familie, una de suflet, unită de valori și țeluri comune, cu vise frumoase și multe idei de implementat în viitor. Împreună învățăm să ne înțelegem clienții, cu temerile și dorințele fiecăruia, dar și colegii, cu modul lor particular de a reacționa la tot imprevizibilul din timpul realizării și implementării proiectelor. Zi de zi, pas cu pas, drumul ales de noi încă de pe băncile școlii prinde viață, conturându-se într-o realitate provocatoare, plină de suspans și imprevizibil. Acolada ne-a arătat că o firmă de design și arhitectură implică mult mai mult decât ceea ce am învățat la facultate, însemnând și dobândirea abilităților manageriale, cunoașterea noțiunilor financiar-economice, învățarea tehnicilor de comunicare, inclusiv puterea de a fi stăpâni pe situație și a servi interesele clienților noștri, chiar și atunci când cererile acestora nu sunt în favoarea lor.

craciun acolada

Ce a mai însemnat 2020 pentru echipa noastră? Putem spune că acest an ne-a maturizat și responsabilizat mai mult. Am învățat că o echipă unită și implicată poate lucra la fel de bine chiar și atunci când suntem nevoiți să stăm la distanță unii de alții. Ne-am dat seama că putem realiza cu succes toate proiectele la distanță, oferindu-le clienților noștri soluții de amenajare, chiar și pe timp de pandemie și restricții. 2020 ne-a făcut să fim mai ambițioși în activitatea de zi cu zi, perfecționiști și critici cu noi înșine, cu mai multă încredere în ceea ce putem realiza împreună, indiferent de obstacolele din exterior. Un pas mare pentru noi ca echipă, un pas important în evoluția serviciilor noastre de design și arhitectură, multă muncă, devotament și pasiune pentru oameni și frumos.

În scurt timp 2020 va deveni istorie pentru noi toți, poate pentru unii fiind un an cu prea multe obstacole de depășit și momente de oboseală, pentru alții contând momentul în care s-au descoperit și au avut curaj să facă lucruri noi, învingându-și frica și neîncrederea, dar, indiferent de cum privim anul 2020, cred că toți suntem de acord că ne-a învățat să vedem ceea ce e cu adevărat important în viață: familia, sănătatea și să facem ceea ce ne place, alături de oamenii care cred în visele noastre. Noi, cei care formăm Acolada, vom merge mai departe împreună, cu încredere, pe același drum pe care am pornit sfioși în toamna lui 2016. Cu credință în Dumnezeu și în munca noastră, cu grijă și devotament, cu perseverență și răbdare, vom lua de la capăt un nou an, cu provocările și experiențele lui, cu tot ceea ce va urma în povestea noastră de echipă – găsirea echilibrului și armoniei între estetică și funcțiune, calitate și preț, între dorință și nevoie reală în arhitectură și design.

Ce vă urăm vouă, clienților noștri? Să faceți cele mai înțelepte alegeri în ceea ce privește amenajarea acelui “acasă” al fiecăruia dintre voi și să aveți curajul să faceți schimbările pe care vi le doriți în viața și căminul vostru.

tort aniversar

“La revedere, 2020!” Îți mulțumim că ne-ai adus până aici și “Bine ai venit, 2021!” Doamne ajută, nouă tuturor, designeri, arhitecți, colaboratori și clienți, deopotrivă, să avem un an plin, să reușim să ne ducem obiectivele la bun sfârșit, să devenim o echipă mai mare și mai bună în tot ceea ce ne propunem să facem.
Vacanță frumoasă tuturor! Să ne revedem cu bine, în curând!


Call Now Button