Ultima zi din an aduce, mereu, picături de dulce nostalgie, clipe tihnite de analiză și dorințe care abia încolțesc în sufletele noastre. 2019, pentru Acolada, se apropie de final. A fost un an presărat cu de toate, cu multă muncă, multe proiecte finalizate și familii fericite în noile lor case, o echipă mai mare și mai frumoasă, chiar și cu primul bebeluș apărut printre noi. Un an bogat, nu?

2019 a consolidat povestea brandului Acolada, după trei ani de activitate ajungând să ne simțit ca acasă, împreună, devenind o adevărată familie unită de valori și țeluri comune, cu vise frumoase și multe idei de implementat în viitor.
Împreună am învățat să ne înțelegem clienții, temerile și dorințele acestora și să trecem cu succes peste momentele de panică, stres și oboseală, pe care le presupune amenajarea unei locuințe. Un beneficiar mulțumit și încântat este cea mai mare bucurie a noastră, la sfârșitul oricărui proiect. Fericirea devine și mai mare atunci când foștii clienți revin pentru noi proiecte sau ne recomandă cunoscuților, pentru seriozitatea și modul nostru de lucru. Ce a mai însemnat 2019 pentru echipa noastră? Putem spune că acest an ne-a maturizat mai mult, responsabilizându-ne continuu, și ne-a făcut să fim mai ambițioși în activitatea de zi cu zi, mai perfecționiști, cu mai multă încredere în ceea ce putem realiza împreună. Un pas mare pentru noi ca echipă, dar un pas și mai important în evoluția brandului de design și arhitectură.

echipa de designeri si arhitecti acolada

În scurt timp ne vom despărți, cu emoție de 2019. Poate pentru unii dintre noi a fost un an prea scurt, pentru ceea ce ne-am propus să realizăm, pentru alții, poate prea lung, cu multă muncă și momente de oboseală. Pentru fiecare dintre noi a însemnat ceva diferit! Pentru Acolada a fost un an bun, prin tot ce ne-a adus el, momente tensionate, fericite, emoționante, clipe de neuitat pentru întreaga echipă. Vom merge mai departe împreună, cu încredere, pe același drum pe care am pornit sfioși acum trei ani. Cu credință în Dumnezeu și în munca noastră, cu grijă și devotament, cu perseverență și răbdare, vom lua de la capăt un nou an, cu provocările și experiențe lui, cu tot ceea ce va urma în drumul pe care suntem – găsirea echilibrului și armoniei între estetică și funcțiune, calitate și preț, între dorință și nevoie reală în arhitectură și design.

acolada design

Ce vă urăm vouă, clienților noștri? Să faceți cele mai înțelepte alegeri în ceea ce privește amenajarea acelui acasă al vostru și să aveți mai multă încredere în cunoștințele și experiența celor pe care îi plătiți pentru a vă fi alături în aceste proiecte. Și nu uitați să vă bucurați de întregul proces prin care ia naștere căminul mult visat!

“La revedere, 2019!” Îți mulțumim că ne-ai adus până aici și “Bine ai venit, 2020!” Doamne ajută, nouă tuturor, designeri, arhitecți, colaboratori și clienți, deopotrivă, să avem încă un an plin, să reușim să ne ducem obiectivele la bun sfârșit, să devenim o echipă mai mare și mai bună în tot ceea ce ne propunem să facem, design, arhitectură sau vânzare de produse pentru amenajări.
Vacanță frumoasă tuturor! Să ne revedem cu bine, în curând!

echipa acolada


Call Now Button