Când beneficiarul înțelege importanța apelării la specialiști pentru binele personal, atunci și colaborarea nu poate fi decât una fructuoasă, care, dincolo de finalizarea cu succes a proiectului de design interior, generează și frumoase relații de prietenie.

“Ce v-a făcut să apelați la serviciile unui designer de interior? A fost prima experiență de acest gen?”

“Da, a fost prima experiență în acest sens și am ales să apelez la un specialist, pentru că doar așa puteam beneficia de o amenajare utilă și practică a apartamentului meu. Mi-am dat seama că nu mă pricepeam singură și nu am vrut să risc.”

camera de zi roz

“Care au fost beneficiile colaborării cu o firmă de design interior?”

“După cum am scris mai sus, designerul e specialistul. Pe tot parcursul amenajării, am primit îndrumare pas cu pas, astfel încât fiecare colțișor al casei să devină util și, nu în ultimul rând, foarte plăcut și comod.”

“Ați putea estima câți bani ați economisit folosind recomandările unui profesionist? Ce greșeli ați fi făcut dacă v-ați fi aventurat singură în această experiență?”

“Oooo, nu m-am gândit să fac o estimare, dar cu siguranță am economisit bani. Greșeli… nu știu, dar sigur nu reușeam să amenajez la fel de bine, așa cum o face un specialist, care vede altfel spațiul și are și experiență în domeniu.”

camera roz

“Cum ați putea descrie experiența amenajării apartamentului, sub îndrumările și ghidajul designerului?”

“Foarte bună! Și, dacă ar mai fi să am ceva de renovat, cu toată încrederea aș apela din nou, la voi.”

“Ce recomandări ați face unor persoane care și-au achiziționat un apartament și vor să-l renoveze?”

“Să vă contacteze. Chiar țin să vă felicit pentru tot ceea ce faceți! E minunat că am avut ocazia să vă cunosc și să colaborăm în amenajarea locuinței mele. Și experiența mea cu Andreea a fost una foarte plăcută și am avut ce învăța de la ea.”

Mirela D., clientă Acolada, în anul 2017, pentru amenajarea apartamentului

camera fetita


Call Now Button