Pentru voi, tinerii antreprenori aflați la început de drum, care aveți deja un plan de afaceri bine pus la punct, fondurile europene nerambursabile sunt un ajutor esențial pentru start-up-ul vostru, putând reprezenta sursa principală de finanțare inițială.

Indiferent de domeniul de activitate ales, prima impresie contează. Atunci când facem cunoștință cu o persoană, un spațiu sau un brand, știm cu toții cât de importantă este prima interacțiune, prin feelingul pe care ni l-a lăsat, pentru atingerea acelei stări decisive în clădirea unei relații de lungă durată. Nici un client nu va privi cu ochi buni un birou dezorganizat, plin de documente împrăștiate, cutii și cabluri, un salon de îngrijire personală dizgrațios sau un cabinet medical rece și neprimitor. Pentru hoteluri, restaurante sau cafenele, aspectul spațiului interior, atmosfera creată prin fiecare detaliu funcțional și estetic, experiența trăită de clienți în fiecare clipă petrecută în acel cadru, toate aceste aspecte fac diferența între o interacțiune singulară și un client fidel.
Prin urmare, designul oricărui spațiu comercial devine parte integrantă din imaginea brandului, o carte de vizită subtilă, cu impact major asupra evoluției acelui business.

Pentru a vă veni în ajutor tuturor celor care ați intrat recent în lumea afacerilor și vă doriți să puneți bazele unui brand de referință pentru domeniul ales, vă oferim, prin articolul de astăzi, răspunsul la o întrebare destul de comună în ultima perioadă, pe care ne-am dori să o auzim din ce în ce mai des: “Mă puteți ajuta cu servicii de design interior/exterior, dacă pentru startul afacerii mele accesez fonduri europene? 😉

  • Primul pas este contactarea firmei de consultanță sau a persoanei care vă consiliază pentru realizarea proiectului pentru obținerea finanțării prin fonduri europene. Astfel, veți afla dacă toate aceste cheltuieli legate de proiectare și design sunt prevăzute în cadrul finanțării pe care vreți să po accesați.
  • De asemenea, puteți verifica și voi în ghidul de finanțare, care ar trebui să cuprindă detaliat toate condițiile acordării fondurilor, dacă serviciile de design sunt eligibile pentru a fi achitate din acești bani.
  • În unele cazuri, consultanța de design poate fi trecută în cadrul cheltuielilor specializate. Pe acest considerent, vă recomandăm să vă sfătuiți cu un expert care cunoaște foarte bine atât proiectul vostru, cât și legislația cu privire la acordarea fondurilor europene, pentru a vă asigura că ați luat în calcul toate nevoile business-ului care au nevoie de finanțare și ați ales cea mai potrivită încadrare pentru proiect.
  • Odată clarificate aceste aspecte, pasul următor îl constituie întâlnirea cu o firmă de design și arhitectură, pentru elaborarea proiectului de amenajare dorit. Echipa Acolada este deschisă acestor tipuri de colaborări, având deja experiență cu astfel de proiecte finanțate prin fonduri nerambursabile. În funcție de cerințe, vă putem realiza devizul complet și detaliat al serviciilor de proiectare și design de care veți avea nevoie, pentru justificarea și obținerea tuturor costurile proiectului.
  • După ce toate aceste chestiuni administrative s-au rezolvat, proiectul a fost aprobat și aveți acces la fonduri, puteți trece și la cel mai agreabil moment de pe parcursul amenajării spațiului vostru, respectiv elaborarea designului care vă va diferenția de concurență și va primi viitorii clienți. Alături de arhitecții Acolada, veți descoperi pas cu pas ce piese de mobilier, finisaje și culori vor crea acea atmosferă de neuitat pentru voi și clienții care vă vor trece pragul.

 

Aveți un vis? Vreți să vă deschideți propria voastră afacere? Nu mai ezitați! Parcurgeți pașii de mai sus, treceți prin toate etapele și echipa Acolada vă așteaptă să dați viață, împreună, visului vostru. 😉

 


Call Now Button